Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti gyerekesnek, butaságnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti gyerekesnek, butaságnak, avagy túlzásnak tartanátok? /L/

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy a manikűrösömet a köv. alkalommal megkérem, hogy írja rá az egyik kezemen a körmeimre (gyűrűs és kisujj) a saját, a másikra pedig a barátom nevét.

Ti mit szólnátok hozzá? Láttam ilyet a minap a neten és megtetszett nekem.

Gagyi?

2016. júl. 30. 14:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%
Szánalmas, inkább.
2016. júl. 30. 14:31
 2/22 A kérdező kommentje:
#1 Szerintem aranyos. Szeretek a kedvében járni. Sütni, főzni neki, meglepni mindenfélével spontán, romantikusan és intim formában egyaránt. De te valószínű még ezeket a dolgokat nem érdemelted ki, szóval nem is tudsz nyilatkozni.
2016. júl. 30. 14:37
 3/22 anonim ***** válasza:
78%

Felnőtt párkapcsolatok kategóriában vagyunk, szóval gondolom 20+ éves vagy. Igen, ez gyerekes és butaság.

28 vagyok és egy ilyent nem tudnék értékelni, max hümmögnék egy nagyot.

2016. júl. 30. 14:42
 4/22 anonim ***** válasza:
81%
Pedig szerintem is gagyi. :) azt hitted, csak okyanok irnak majd, akik egyetertenek veled? :D
 5/22 anonim ***** válasza:
26%

A párod is elég gagyi lehet, hogyha egy ilyen ajándék tetszik neki... Legalább annyira prosztó, mint amikor valaki magára varratja a pasija nevét.

És köszönöm, van normális párkapcsolatom, és én is szeretek kedveskedni a barátomnak, de ez akkor is szánalmas.

6/22 anonim ***** válasza:
79%
elég béna
2016. júl. 30. 14:43
 7/22 anonim ***** válasza:
88%
Uhh, még egy bohém esküvőre oké, de egyébként? Elég nevetségesnek tartanám, ha meglátnám valamelyik ismerősömet így. Szép dolog a szerelem, de ezt a reklámozást úgy 16 éves kor körülig el kéne hagyni.
2016. júl. 30. 14:43
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Miért kell a manikűrös saját neve rá?
2016. júl. 30. 14:44
 9/22 anonim ***** válasza:
73%
En cukinak tartanam,szerintem tiszta aranyos vagy. :)
2016. júl. 30. 14:45
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

De bolond vagy #8-as. :DD

Kissé gyerekesnek találom, sohasem szerettem ezeket a neves karkötőket, nyakláncokat, tetoválasokat, és ehhez hasonló megoldásokat.

De ha Neked tetszik, akkor hajrá. :) Ne mi mondjuk már meg.

2016. júl. 30. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!