Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lány "csúnya" férfivel? Miért annyira zavaró?
Konkrétan magamról és a páromról írom. Nagyon zavar, ahogy az emberek viselkednem velem/velünk. Persze nem mindenki. De még az ismerőseim is. Nem mondják, de látom rajtuk. Még a nővérem is mondta múltkor, hogy "Tényleg boldog tudsz vele lenni? Őt akarod?" Nem is értettem a kérdést. Mi a baj? Én 23 vagyok, ő pedig 35. Nekem fontos a külsőm. Ezért találták szerintem érdekesnek, amikor összejöttem a párommal. Ő sem igénytelen, figyel arra, hogy mit húz magára, de nem viszi túlzásba és nincs is az a tipikus "helyes" arca. De nekem férfiasan vonzó. Én meg sportolok elég intenzíven (nem vagyok nagyon kigyúrt :) ). A nővérem azzal is szokott piszkálni, hogy "Néha elvihetnéd magaddal edzeni!" Nem kövér, csak kicsit "macisabb". De engem nem zavar. A barátai meg azzal hülyítik, hogy ők gyúrhatnak bármennyit soha nem lesz olyan testű barátnőjük, mint neki. (Persze azért ez túlzás) Erre azt szokta mondai, hogy "ő finanszírozza az edzésemet, ennyi"...) Gondolom próbálja valahogy elviccelni.
De most komolyan? Külső és korkülönbség miatt úgy gondolják az emberek, hogy nem kellene együtt lennünk? Mert, hogy már ilyet is hallottam. 2 éve vagyunk együtt. Tehát annyira nem új a dolog. Ennek ellenére ma sem tudom mit mondjak, ha ilyen kérdéssel támadnak, mint például a saját nővérem. A legrosszabb, hogy a barátaink is ez alapján ítélik meg a kapcsolatunkat. Nem is érdekelne, ha nem ők mondanák...
Jó tátott szájúak vagytok,de mind a ketten!Senki nem mondta?
Ha szereted,ki nem tojja le.A pasid is visszavághat nyugodtan,hogy egy férfi majdnem akármilyen nőt megszerezhet,ha megfelelő stílusa van.A nővérednek és az ellenségeidnek nyugodtan visszakérdezhetsz ilyenkor valami bántót,t'án ha észhez térnek.Itt abszolút igaz,hogy akinek ilyen barátai vannak,annak nincs szüksége ellenségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!