Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet újra visszavezetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet újra visszavezetni a csókolózást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Boldog pár kapcsolatban élek már 3 éve, viszont egy kis problémám van, ami nem hagy nyugodni.

Nem igazán szoktunk a barátommal csókolózni, csak néha szex közben, de az is inkább ritkább.

Már többször beszéltünk erről az előző kapcsolataiban, nem csak szexnél csókolózott és nekem is hasonlóképpen volt. Arra gondoltam, hogy talán mind a kettőnknek az előző kapcsolataiban a régi partner kezdeményezte a szexen kívüli csókot, így ez a mi kapcsolatunk alatt ezért alakulhatott ez így ki.

Beszélgetéseink alatt kiderült, hogy ez neki is hiányzik, mégsem tud egyikünk sem nagyon ezen változtatni. Valahogy most már olyan hülyén érezném magam, hogyha csak úgy pl.:filmnézés közben megcsókolnám, vagy bárhol máshol. Egyébként a kémia nagyon is megvan köztünk, pont ezért furcsa ez az egész.

Valakinek volna valami hasznos tanácsa? Volt már valakinek hasonló problémája?

2016. júl. 26. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Teljesen természetes, hogy ahogy telik az idő, egyre kevesebbet csókolóznak a felek. Ennek mindig örültem, mert utálok csókolózni. Mi olyan marha jó benne egyébként? De ha hiányzik, menj oda hozzá, és csókold meg, nem fog ellenkezni. Ha mégis, akkor esetleg egy sokkolóval megcírogathatod :D

30/F

2016. júl. 26. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna ki a kérdést. :D

Annyi különbséggel hogy nekem az exem nem igényelte annyira és én hozzá szoktam, hogy nincs. De vele szex alatt sok volt.

Jelenlegi párommal szex alatt sem. Nem tudom megmagyarázni. De ha valaki tud segíteni az szóljon.

2016. júl. 26. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kapcsolat már rég kihült!
2016. júl. 26. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

Nem kell ezen ennyit problémázni....ha hiányzik, odamész hozzá és megcsókolod.

41/N

2016. júl. 26. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy igazán boldog párkapcsolatnak szerves része a napi intimitás. Ölelkezés, csókolózás. Kinek mi jön be. Ennek nem kell szexbe fulladnia, sőt az a jó, ha attól elvonatkoztatva történik napi szinten. És egyáltalán nem természetes, kedves első, ha idővel ez elsikkad egy pár életében.

57F

2016. júl. 27. 15:08
 6/6 anonim válasza:

Először menj oda hozzá, adj neki egy kis puszit. mondjuk az arcára. aztán ha nem folytatja akkor menj el, de mosolyogj rá.

később egy puszit a szájára.

utána pedig jöhet egy kicsit hosszadalmasabb csók

2016. júl. 29. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!