Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban vagyok két és fél éve, szerintetek belém szerethet még a pasi? Mit tegyek, hogy rájöjjön engem akar barátnőnek is? 22/L
Én is voltam hasonlóban. Az elején összejöttem volna a lánnyal, nem is kellett közben más. A "végén" már voltam másokkal is (ő is volt párszor :) ), és amikor ő talált magának "egy igazit", a mi "kapcsolatunk" abba maradt.
Azóta párszor visszautasítottam még éjszakázásra is
Ha 2,5 ev alatt nem latta meg benned az igaz tarsat, csak az ingyenpiinat, akkor igy jartal. Maradjal csak tovabbra is egy lyuk,amibe beleurit, ha feszul a farka. Hagyjad beken, nem ebben allapodtatok meg.
Nem ertem,miert kell buta kislanynak szexkapcsolat, mijor ugyse tudja magat tartani a megallapodashoz. Szerelmes lettel, igy jartal. Itt ket ut van: vagy koccolsz magatol vagy koccoltat a srac, hogy tegnap osszejott valakivel, sziaennyivolt, vege.
Fele, sőt negyed ennyi idő is elég kéne legyen, hogy rájöjjön, hogy mit is szeretne tőled.. ha egyáltalán szeretne bármit is a szexkapcsolaton kívül.
De nem ebben állapodtatok meg, szóval meg sem sértődhetsz rá, viszont magadra igen, ha azzal áltatod magad, hogy ebből kapcsolat lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!