Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szexkapcsolatban vagyok két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban vagyok két és fél éve, szerintetek belém szerethet még a pasi? Mit tegyek, hogy rájöjjön engem akar barátnőnek is? 22/L

Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 15:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam hasonlóban. Az elején összejöttem volna a lánnyal, nem is kellett közben más. A "végén" már voltam másokkal is (ő is volt párszor :) ), és amikor ő talált magának "egy igazit", a mi "kapcsolatunk" abba maradt.

Azóta párszor visszautasítottam még éjszakázásra is

2017. febr. 8. 01:44
 12/13 anonim ***** válasza:
67%

Ha 2,5 ev alatt nem latta meg benned az igaz tarsat, csak az ingyenpiinat, akkor igy jartal. Maradjal csak tovabbra is egy lyuk,amibe beleurit, ha feszul a farka. Hagyjad beken, nem ebben allapodtatok meg.

Nem ertem,miert kell buta kislanynak szexkapcsolat, mijor ugyse tudja magat tartani a megallapodashoz. Szerelmes lettel, igy jartal. Itt ket ut van: vagy koccolsz magatol vagy koccoltat a srac, hogy tegnap osszejott valakivel, sziaennyivolt, vege.

2017. febr. 8. 08:57
 13/13 anonim ***** válasza:
63%

Fele, sőt negyed ennyi idő is elég kéne legyen, hogy rájöjjön, hogy mit is szeretne tőled.. ha egyáltalán szeretne bármit is a szexkapcsolaton kívül.

De nem ebben állapodtatok meg, szóval meg sem sértődhetsz rá, viszont magadra igen, ha azzal áltatod magad, hogy ebből kapcsolat lesz.

2018. okt. 22. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!