Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem féltékeny a párom (férfi)?
Egyáltalán nem érzem, hogy féltékeny lenne.
Ő 28 éves férfi. Ennyire nem érez semmit irántam? Csak 2 hónapja vagyunk együtt.
Míg én egyre féltékenyebb vagyok, pedig soha senkire nem voltam féltékeny eddig.
Mondom, hogy még gyerek vagy.
A féltés NEM EGYENLŐ a féltékenységgel!
A féltés jó, a féltékenység rossz!! NINCS egészséges féltékenység!
Egy értelmező kézi szótárt is mellékeljek? Nézzél már légyszi utána a féltés és a féltékenység jelentésének.
Majd rájössz, hogy mekkora h..lyeséget írsz te itt!
Rommá oltottátok szegény kérdezőt.
Ettől függetlenül tényleg örülhetnél kicsit, hogy a párod nem féltékenykedik.
Ha féltés lenne benne, akkor szituációktól féltene és nem emberektől, ez a különbség.:)
Jah hát eléggé lehülyéztek :D de nem érdekel :D
szóval igazából az normális, hogy pl a volt barátommal beszélgetek chaten, de őt ez nem érdekli, úgy hogy pl fekszünk egymás mellett az ágyban, és meg se kérdezi, hogy kivel beszélgetek...
Tegyünk azért különbséget a féltékenykedés és a féltés között. Közük nincs egymáshoz...
Azért nem féltékeny, mert egészséges férfi, akinek rendben van az önbizalma, sajnos egyre kevesebb az ilyen.
hát azért fura, mert egyáltalán nincs rendben az önbizalma, és ezt ő is bevallotta
arról nem is beszélve, hogy nagyon durván zavarba tudom hozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!