Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivertem neki és máris beleszerettem?
Figyelt kérdés
A történet röviden annyi, hogy egy iskolai táborban voltunk (oké, tini párkapcsolatok kategória a korunk szerint, de van benne +18), együtt aludtunk és 2 órán keresztül smároltunk, én kivertem neki, ő meg izgatta a csiklómat, nagyon romantikus volt éd azt hiszem beleszerettem, csak rá tudok gondolni, nézegetem a képeit és mindent megtennék azért, hogy érezzem az illatát. Szerelmes vagyok, vagy csak fellángolás? Mit tegyek? Bevallani nem fogom neki, mert tudom, hogy nem sülne el jól.2016. júl. 19. 19:51
1/9 Gotland válasza:
Fellángolás. Remélem azért nem 13-14 évesek vagytok.
3/9 anonim válasza:
Valami fsza tábor lehetett ez, ahol hagytak benneteket együtt aludni és pettingelni. :) Kár, hogy ilyen csak a mesében létezik.
4/9 anonim válasza:
Kiverted neki? Tenyleg nagyon romantikus.
5/9 A kérdező kommentje:
7 tanár volt, de olyan hajnali kettőkor bealudtak, nyilván, ha tudták volna nem hagyják, viszont látszik, hogy sosem voltál táborban.
2016. júl. 19. 21:07
6/9 anonim válasza:
kiverni (mielőtt szerelmet vallanátok egymásnk és járnátok) nem ciki szerinted, de bevallani, h. szerelmes vagy belé, az ciki?
el vagy tévedve kislány! egyfelől úgy viselkedsz, mint egy prosti, azok szokták csak úgy,kapcsolat nélkül kiverni valakinek. másrészt olyan vagy, mint egy éretlen tacskó, félsz beszélni normális dolgokról, mert a szerelem az.
ez gáz, érjél, fejlődj, okulj...
7/9 A kérdező kommentje:
Nem az ciki, hogy elmondjam neki, hanem az, hogy hogyan reagálna, egyrészt, mert nem akar komoly kapcsolatot és minden héten másik lányt fűz, ilyen fiúval én sem akarnék komoly kapcsolatot és barátok vagyunk, azt sem akarom elrontani.
2016. júl. 20. 12:18
8/9 anonim válasza:
A barátságot már elrontottad de nem is volt igazi barátság mert te többet akarsz. Szerintem is csak fellángolás! Amúgy meg ha ő nem akar kapcsolatot akkor nem is lesz semmi. A tini kategória meg azért van, hogy oda írj. Attól még ,hogy van benne szexuális tartalom az oda való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!