Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ezek jelenthetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek jelenthetnek valamit?

Figyelt kérdés
Ha egy pasi arcra, homlokra, vállra adott már puszit,de nem vagyunk együtt, csinálhatja ezt csak szexuális céllal, vagy esetleg lehetnek vmilyen érzelmei is... ezenkívül van még ilyen-olyan jel, (ha vki gondolja priviben leírom) de nem tudom eldönteni, hogy mit jelenthet... képtelen vagyok kiismerni a pasikat..

2016. júl. 17. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Adj időt magatoknak, én csak ugy tudtam pasit kiismerni, hogy hosszabb idáig jártunk együtt. Hidd el ki fogod ismerni.Találkozz vele hetente amennyiszer csak tudtok, beszélgessetek, sétálgassatok és akkor majd el fogja mondani miről mit gondol, pár hónap alatt kiismered.
2016. júl. 17. 21:52
 2/2 anonim ***** válasza:
A testbeszédet könnyű felismerni és könnyű összekeverni a szokásokkal
2016. júl. 17. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!