Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Mennyire fontos számotokra, hogy egy férfi intelligens legyen?
Igen kreatív vagyok, remek a logikám és a problémamegoldó képességem. Ugyan a papír nem minden, kiemelném, hogy doktori fokozatot szereztem.
Mindemellett művelt és sokoldalú férfinak tartanak, jó társaságnak számítok.
28/F
Az exem kifejezetten butuska volt. És imádtam. :"D Mókás helyzeteket teremtett és imádtam ahogy a közmondásokat folyamatosan keverte.
A jelenlegi párom 2 diplomás és meglepő élmény volt egy hasonló szinten levő emberrel összejönni. Igazából felemelő.
De neki is van elég sok homályos folt a tudásában, ami nekem alap és ez fordítva is igaz.
Alap intelligencia mindenképpen vonzó ha nem párosul önteltséggel és lenézéssel.
Nekem hatványozottan fontos,hogy intelligens legyen,ami nálam se függ össze se a diplomával,se a doktorival.Van jó pár bunkóvári bunkó paraszt előadóm is az egyetemen,hiába szakértő egy adott területen.
22/N
"Igen kreatív vagyok, remek a logikám és a problémamegoldó képességem. Ugyan a papír nem minden, kiemelném, hogy doktori fokozatot szereztem. " már ne is haragudj, de ezektől még senki sem intelligens.... ez mind lexikai tudás, ill. képesség. Ezek a tesómban is mind megvannak, fizikusi doktorijával végez éppen, de olyan a hozzáállása a nőkhöz, beteg emberekhez, és egyéb dolgokhoz amitől minden csak nem intelligens.
Az intelligenciában a gondolkodásmódod, megnyilvánulásaid, alkalmazkodási képességed, és személyiséged is bele tartozik. Azért ne várd hogy bármelyik nő hason csúszik előtted mert jaaj doktorid lesz...
Amúgy részemről hihetetlenül fontos az intelligencia, penge ész, tájékozottság. E mellé persze a legfontosabb hogy egy hullámhosszon legyek a másik féllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!