Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit erez igazan a baratom?
Kisse tulsulyos vagyok es megis felfigyelt ram egy olyan ferfi aki tetszik nekem ....
Pontosan nem tudom h mennyire jövök be neki de nagyon tepert utanam.... Ugy tunik h az a tipus aki több vasat tart a tuzben , de talan a mi korunkban igy a normalis , ö 43 en 38, talan nem varhatom el h ugy udvaroljon mint egy tini eddig a korig kialakult egy kapcsolatrendszere ...
En szeretek vele beszelni , talalkozni igaz nem mindig erek ra ...
Viszont miota hivogat elkezdtem fogyni , van eröm nemet mondani az edessegekre , eddig 8 kilot fogytam ...
Eszrevettem h ha nem talalkozunk hosszabb ideig nehezen allok ellen a nassnak ...
Igy a közelgö talalka elremit annyira h fogyjak , ne tömjem magam ...
Olyan lett mint a drog ez a kapcsolat mintha ettöl fuggne a fogyasom es vidam is leszek ha talakozom vele ... Ez az egyetlen kapcsolatom a valasom ota ...
Arra gondoltam h nem baj ha nem lesz több a kapcsolatbol , ha lefogyok ugyis jo ... Szuksegem van egy motivalo eröre es masban nem talalom meg ...
Alt en elegitem ki oralisan , azt nagyon szereti ...
hazassagrol is beszelt , de en erre nem allok keszen .. .
Felesegul kert ....
Mindenestre en erre nem allok keszen .....
Elöször nemet mondtam de utana azt mondtam ( ra ket hetre miutan volt egy kisebb összeszolalkozasunk ) h oke , ha komolyan gondolja vegyen egy gyurut ....
Erre meg elvicceli , most meg tereli a szot ....
Hol bizonygatja h szingli hol mondja h kapcsolata van ....
Nem tudok eligazodni rajta
Szerintetek mit kene tenni vagy inkabb semmit nem kene nem tudom
Magyarul szükséged van az elismerő bókokra, hogy egyre csinosabb vagy és azért fogysz hogy megfelelj másnak.
Csak kiváncsiságbol kérdezem ez, hogy jött a témához, hogy te orálisan kielégited őt? Ès neked ebbe mi az élvezet? Kicsit egyoldalú nemde? :D
Nem azert fogyok h megfeleljek masnak
Magamert fogyok , az egeszsegemert es a kinezetemert nem a bokokert
Már ne is haragudj, de ennyi idősen hogy ennyi eszed legyen....értem én, hogy kell a külső motiváció a fogyáshoz.
Egyfelöl egyszer kapcsolatban van egyszer szingli. Alap kuka. A szexuális életetek annyiból áll, hogy te elégíted ki őt...csodás.
Sok boldogságot!
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!