Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan választhatnék 2 ember közül?
Jelenleg van egy 5 éve tartó párkapcsolatom. Elég kiegyensúlyozott kapcsolat a miénk, jól megvagyunk.
Ám van egy régi barátom (barát-barát:)), aki időről időre folyton felbukkan az életemben, és (bár soha nem történt közöttünk senki) mindketten tudjuk, hogy többet érzünk a másik iránt.
Ha találkozom vele, izzik körülöttünk a levegő. Ez már évek óta így megy, találkozás után hetekig nem tudtam kiverni a fejemből. A legutóbbi találkozásunk alkalmával viszont bevallotta, hogy -bár egy éve nem beszéltünk- szerelmes belém.
Azóta borzasztó kétségek között őrlődök, mert úgy érzem, hogy én is így érzek felé, viszont ott van a párom, akit szintén szeretek, ám közöttünk abszolút nincs meg az a szenvedély, mint a másik féllel.
De együtt élünk, és jó párost alkotunk.
Már évek óta próbálom elfelejteni Gábort (nevezzük így), de képtelen vagyok rá, és úgy érzem, hogy oka van ennek, de fogalmam sincs, mi lenne a helyes lépés.
Ezért kérném a kívülállók válaszát, hogy az elmondottak alapján, ti hogyan látjátok ezt?
A normális válaszokat előre is köszönöm.
Mivel köztudott, hogy a pénzérméneknek is két oldal van - a pereme elhanyagolható - roppant egyszerű a választásod:
fej vagy írás!
Az egyik versenyző legyen a fej a másik az írás. Amelyik felül lesz a feldobás után a párod a másik meg élhet tovább boldogan.
Erre tényleg nem lehet megfelelő választ adni sajnos...
Túl összetett az egész, így ezt pár "sorban" nem lehet elmesélni nekünk.
Viszont egy Johnny Depp idézet pont befér ide:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!