Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne fojtsam meg a szeretetemmel?
Figyelt kérdés
Nagyjából 2 hónapja ismerjük egymást. Egy hónapja már össze is jöttünk, kb első látásra szerelem a dolog. Vagyis nálam tuti. Még sosem éreztem ilyet korábban és most igazán intenzív a dolog. Viszont nem tudom, hogy nála hogy van. Nyilván kedvel, meg ilyenek, de nem tudom, hogy pontosan mennyire. Nem akarnám elijeszteni, hogy túlzottan nyomulok, vagy hamar mondok ki dolgokat vagy teszek. (nem tudom mennyire lényeges ebben, hogy még sosem volt barátnője). Viszont viszonylag lassan mennek a dolgok, vagyis én úgy érzem. Mármint én már úgy átadnám magam testileg-lelkileg, csak hát na. Várjam meg, amikor ő készen áll és ő kezdeményez. Az sem rossz, ha mindent neki kell először megtennie? Melyik lépések, amiket jobb ha a lány teszi meg?2016. júl. 9. 21:57
1/2 anonim válasza:
mint mindenki tudja , a fiúk éretlenebbek mint a lányok , szóval sztem várd meg , hogy ő kezdeményezzen.
2/2 anonim válasza:
2 hónap nem sok idő, csak neked tűnik most úgy, hogy nem haladtok :)
Szerintem tartsd magad kordában, ne rohand le, nem vagy te Németország..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!