Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha én szűz fiút keresek?
Figyelt kérdés
komoly kapcsolatra2016. júl. 8. 23:01
11/20 A kérdező kommentje:
nem is ciki :) sőt miért lenne az?
2016. júl. 9. 00:24
12/20 anonim válasza:
Komolyan gondolod?
Amúgy max. mennyi idős lehet?
14/20 Noren1989 válasza:
Most fejtsem ki?
Akár a szűz lányok, a srácok is ki akarnak próbálni másokat az első után.
További jó keresgélést!
15/20 anonim válasza:
és ha nem szűz, de alig volt lánnyal?
16/20 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, kérdező.:D Bár a "keresek" kicsit erős szó, inkább úgy mondanám, hogy ez a preferenciám, de nyilván nem hajtanék el senkit csak mert esetleg nem szűz.
17/20 anonim válasza:
És ezt hogy képzelted? Első randin ezzel nyitsz, és ha azt mondja nem szűz utána nem is érdekel a személyisége? Nem elég az, hogyha nem szoknyapecér?
18/20 anonim válasza:
Kérdező! Neked ez miért fontos? Leírnád ezt is ha megkérhetlek? (Kíváncsi lennék rá, akár privátban is jó.)
20/20 anonim válasza:
És hány éves legyen az a szűz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!