Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti értitek ezt? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CsAnita23 kérdése:

Ti értitek ezt? Szerintetek tényleg nem szeret engem?

Figyelt kérdés
8hónapja hogy kiléptem egy bántalmazó kapcsolatból. Már akkor ismertem ezt a fiút hiszen munkatársam, ő segített lelkileg hogy elmerjem hagyni az exemet. Mióta először találkoztunk, azóta vonzódtunk egymáshoz.valami kialakult köztünk, elhatároztuk hogy ha elhagytam az akkori páromot, közösen folytatjuk. Tegyük hozzá hogy nekem van egy kislányom. Mindig azt mondta hogy őt nem zavarja a gyerek, elfogad vele együtt. Mikor kiléptem a kapcsolatból, és az első találka után 2napra közölte velem hogy a szülei ellenzik a dolgot mivel hogy van egy gyerekem. Ekkor összetört bennem minden. Hiszen a szüleire hallgatott, és befejezte velem. 30éves a srác. Volt kb 2hónap hogy szinte észre sem vett(munkatársam) aztán újra közeledett felém. Történt azóta csók, hazafele fogja a kezem a buszon. De azt írja h nem akar tőlem semmit. Mást ír, mint ahogy viselkedik. Megölel, és olyan szorosan fogja a kezem, és simogatja. Miért csinálja ezt velem? Fél elköteleződni? Vagy tényleg nem érez irántam semmit?
2016. júl. 6. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, h vonzódik irántad, de aki 30 évesen még mindig apuci-anyuci kicsi fia, attól sokat nem várnék. Még mindig nem nőtt fel, ha nem tud a saját döntése mellett kiállni, hanem a szülők véleménye a mérvadóak.. Hidd el, inkább keress olyat, aki tényleg már megáll a saját lábán, mert ez már eleve rosszul indul, h a szülők már ebbe beleszólnak... Későbbiekben szerinted mi lesz?! :)
2016. júl. 6. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az 1-es válaszolóval.
2016. júl. 6. 18:48
 3/6 Költőnő? ***** válasza:
Nekem mindegy lenne. Gyerek mellé nem akarnék egy másikat. Mpedig a leírtak alapján a kora ellenére sem felnőtt férfi még.
2016. júl. 6. 18:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem keresek mást, majd ha jönni akar jön valaki :) elvagyunk kettecskén :) csak úgy éreztem hogy ő más mint a többi... igazatok van!!!
2016. júl. 6. 19:12
 5/6 A kérdező kommentje:
még mindig ez a helyzet :( csak barátok vagyunk őszerinte, a külvilág szerint ettől több. szerintem is
2016. szept. 15. 22:42
 6/6 A kérdező kommentje:
mindennap rámír vmi ürüggyel, h hiányzok neki de nem úgy... de nem tudjuk egymást elengedni. miért van ez???
2016. szept. 15. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!