Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt köztünk barátság? 30/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt köztünk barátság? 30/F

Figyelt kérdés

A lánybarátom, akibe szerelmes voltam, felhívott magához filmet nézni. Hát én eléggé furán viselkedtem, folyton a kezét akartam fogni, amit hagyott, de nem igazán volt oda érte... Nem mertem neki elmondani,hogy szerelmes vagyok belé. Elég nyűgös voltam, szenvedtem ott neki.

Néztünk valami gagyi filmet meg ilyenek, megmutatta a családi fotókat.

Az a lényeg, hogy miközben a kezét fogtam, és megjegyezte, hogy most hagyja, mert most türelmes hangulata van. Megjegyezte, hogy azért ki nem doblak.

Most ha ilyet mond, miközben csak a kezét akartam fogni, volt köztünk barátság?

Ha ellenkező esetre gondolok, hogy egy csajhaverom akar ilyet, hogy például fognám-e egy kicsit a kezét, mert most jólesne neki, vagy megkérne rá, hogy átölelhet-e... és hagynám, de idegesítene.... Szóval én azért nem mondanék ilyet egy barátomnak.

Most akkor van barátság férfi és nő között ? Illetve fiú és lány között? Akkor 21 évesek voltunk, volt osztálytársak gimiből.

2016. júl. 6. 04:14
 1/6 anonim ***** válasza:

A barátságba pont hogy nem fér bele, hogy szorongatod a kezét, vagy a másik nem iránti testi igényeid kielégíti bármilyen módon, akár csak úgy is, hogy ölelget.

Hány olyan fiú barátod van, akit megkérdezel, hogy átölelheted-e, és fogod a kezét filmnézés közben?!

Ha te ezt a lányt arra használod, hogy tőle kapd meg azt a gyengédséget, amit mástól nem, akkor az nem barátság, főleg így, hogy te szerelmes vagy bele.

Van barátság férfi és nő között. Van olyan fiú barátom, akit 10 éve ismerek, és évente egyszer (talán szülinapon) kap egy puszit, és ebben ki is merül a testi kontaktus.

2016. júl. 6. 05:23
 2/6 TR75 ***** válasza:

Annyival kiegészíteném, hogy szerintem egy barátságba ez a kézfogósdi belefér, de csak lányok között :-)

Fiú-lány barátságban valami felemás, ha ilyen van.

Fiúk között meg melegedés.

Szerintem.

2016. júl. 6. 05:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyes válaszadónak teljesen igaza van, annyit fűznék hozzá, hogy nekem is pont most van egy ilyen "fiúbarátom", akit pont tegnap küldtem el a francba emiatt, mert barátságnak akarja beállítani a dolgot, közben tök szerelmes belém (de ez csak menet közben derül ki) mert nincs összhangban a mondanivalója és a viselkedése. Kérdező! Hagyd békén azt a lányt, nem akar tőled semmit. Egyes válaszadóval szemben én nem tudok jól fogalmazni, de remélem átment, hogy nem szabad erőltetni a dolgot, ha már a kézfogás sem kell neki, semmi sem fog. És valószínűleg mint ember bír Téged, de ennyi.
2016. júl. 6. 08:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, 30 évesen egy 9 évvel ezelőtti estén rugózol. Nem kéne esetleg megismerni valakit?
2016. júl. 7. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem nagyon tisztelt a hölgy szerintem.

Barátság?

Hááááááááát.............hm.

Vagy csak viccelt?

Te voltál ott.

2016. júl. 8. 00:45
 6/6 Költőnő? ***** válasza:
Miquel +1. Nem mindegy az már?
2016. júl. 8. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!