Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék? Vissza akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Vissza akarom kapni.

Figyelt kérdés
18 èves fiu vagyok 2eve megismertem egy csodaszep 19 eves lanyt,baratok voltunk majd járni kezdtünk. Ő nem akarta nagyon híresztelni hogy járunk, nekem ez kicsit rosszul is esett. Sajnos elkovettem azt a hibát hogy megcsojoltam egy 15 eves lanyt nemtudom miert de hulye voltam hogy irogattunk es ez lett. A baratnőm megtudta es kiakadt,szakitott velem. Már egy ève küzdök érte es vissza akarom szerezni,mindig irom neki hogy ő a mindenem...de nem akar velem lenni mit tegyek?

2016. júl. 5. 22:29
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én is ugyan igy küzdök az exemért, csak én nem csaltam meg. De ha én lennék az a csaj akármilyen szerelmes lennék, nemet mondanék, mivel ami egyszer már megtörtént arra nagy az esély hogy újra megtörténik. felejtsd el és ha valakit szeretsz, sose csald meg és minden percet használj ki hogy tudatod vele hogy szereted, a kor nem állhat szerelem útjába mellesleg:)
2016. júl. 16. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!