Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan hogy megszeretsz valakit akivel csak interneten beszélgetsz? Akit úgy érzel hogy nagyon fontos.
Személyes találkozó nélkül --》hónapok óta tartjuk a kapcsolatot/valaki pedig indokolatlanul elkezdett leszarni. No mindegy, ezen már csak nevetni tudok.
Személyes találkozó+randi --》eltávolodás/szerelem.
Mint látod, volt itt minden, többféle kimenetel, nem lehet tudni, hogy mi sül ki a dologból. ;)
Innen az oldalról ismertem meg egy lányt, akivel szexeltünk 2x. Komolyabb dolog nem lett belőle.
Sokszor pedig olyanokat ismerek meg, akiket teljesen felesleges,mert már az elején tudom, hogy elfognak tűnni.
Van ilyen igen.
És jó is lehet a vége.:-)
Szerintem nincs ilyen:
A, Mi van, ha a látszat kedvéért csak ráhangolódott a másik stílusára, hogy megnyerő legyen, amúgy meg a valóságban egy tök más egyén?;
B, Aki nagyon szeretne már párt magának, az egy rózsaszín ködben kezd el élni, így aki már megszólítja őt, az jó, hogy tetszeni fog neki látatlanban is... Szóval csak a személyes találka a mérvadó.
Mint már más is írta többféle kimenetele lehet a dolognak.
Nálam úgy alakult, hogy a legtöbb esetben randi se lett. Aztán olyan, hogy volt randi, de a pasi csak kihasznált.
És végül randi, szerelem és már 3 éve boldogság :)
23/L
a neten meg lehet ismerni és kedvelni valakit nagyon. nekem is több mély hasonló kapcsolatom van. de azt nem szabad soha elfelejteni, hogy a neten egy csomó minden nem, vagy nem úgy jön át. a neten keresztül az emberek másmilyennek is tűnhetnek és máshogyan is viselkedhetnek, mint élőben. ezek a kapcsolatok élőben teljesen máshogyan is alakulhatnak és a személyes találkozással válhatnak többé és akár ki is teljesedhetnek, de az sem kizárt, hogy az élő találkozás mindent tönkretesz és aztán még a levelezés se fog ugyanúgy működni tovább.
szóval ezeket a netes ismeretségeket a helyükön kell kezelni és nem szabad netes ismeretség alapján túlzásba vinni. ha érzelmi, párkapcsolati célú ismerkedésről van szó, akkor érdemes minél hamarabb személyesen (is) találkozni, hogy ne csalódás legyen a vége. ha csak barátokat keresel, akkor akár egy évtizeden át is lehet úgy levelezni nagyon mély és tartalmas dolgokról, hogy aztán sosem találkoztok a másikkal, mert a találkozást nem igénylitek. a lényeg, hogy tudjátok normálisan kezelni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!