Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves fiú vagyok a barátnőm 20. Nagyon zavar, hogy sok fiú megnézi úgy is hogy ott vagyok mellette és fogom a kezét. Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Legutóbbi történet,Pénteken elmentünk bulizni(hozzáteszem a barátnőm nem öltözködik kihívóan és egyáltalán nem is viselkedik úgy vagy akármi) szóval az történt hogy állt mellettem a pultnál és így is odajött mellé egy pasi megsimogatta a kezét és táncra invitálta csak arra lettem figyelmes hogy a barátnőm rázza le aztán persze én is beleavatkoztam,ez csak egy eset a sok közül.Rengetegszer látom hogy nézik olyankor mindig odahúzom magamhoz vagy ilyenek,de mégis zavar ez a dolog.A bizalommal semmi gond ő sosem foglalkozik ilyenekkel és 4 éve együtt vagyunk lassan költözünk össze,csak szimplán zavar hogy az én barátnőmön legeltetik a szemüket a pasik.Nem őt szeretném megváltoztatni,mert nyilván büszke vagyok rá hogy ilyen gyönyörű,hanem magamban szeretném leküzdeni ezt az egészet.2016. júl. 5. 01:37
1/9 anonim válasza:
Vakítsd meg a sok nyomorultat!!! :DDD
Járj kövér, csúnyább lányokkal és gond megoldva, egyedül is elengedheted buliba ;-)
2/9 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg meg kéne vakítani párat,azért mekkora taplóság úgy odaszólogatni,vagy feltűnően nézni,hogy ott állok mellette..El se tudom képzelni mi van ha nem vagyok ott..
2016. júl. 5. 01:49
3/9 anonim válasza:
De cuki vagy... Én is szeretnék egy ilyen férfit 😢😢
4/9 anonim válasza:
Ha a barátom 21 lenne, azt hinném,ez az ő kérdése (ha gyakorizna). Nem sokkal tehetsz többet, mint hogy azonosulsz a mondással, hogy akit vihetnek azt vigyék is. Azaz ha nem lenne megbízható, vagy nem szeretne a barátnőd, csak jó lenne hogy megszabadulsz tőle. De mivel szeret és megbízható, maradni fog. :) A sok tirpák meg, aki bámulja bunkón, főleg úgy, hogy veled van, azok meg idióták és kész, túl sok mindent nem tehetsz velük. De ezek a helyek tele vannak ilyen sutyerákokkal.
5/9 anonim válasza:
Bár nekem nincs barátnőm,de gondolom elég idegesítő,hogy feszt bámulják a barátnődet. nem azt mondom, én is megszoktam nézni a nőket,akkor is,ha ott van a barátja, de nála annyi,hogy vetek rá egy pillantást, nem az,hogy bámulom egyfolytában aztán valamelyik span meg az állam alá tart egy zsebkendőt,nehogy a nyálam a padlóra cseppenjen.
7/9 anonim válasza:
Hű, én ugyanilyen helyzetben vagyok a barátnő... Iszonyat irritáló számomra is, ha bámulnak, mikor a párommal kézenfogva vagyok.. Nem is tudom, mire számítanak. :/
Én már évek óta próbálok kitalálni valamit ez ellen, de semmi se segít. :/
8/9 anonim válasza:
Ne zavarjon, inkább örülj neki. Nézd úgy a dolgot, hogy te megkaptad azt akire a többség csak a nyálát tudja csorgatni ;)légy büszke
9/9 A kérdező kommentje:
Buszke is vagyok rá,nem errol van szó.Bele kell torodnom,hogy ez ellen nem tehetek semmit.Próbálom felfogni pozotivan,had irigykedjen ez a sok barom,hogy nekik sose lesz ilyen.:)
2016. júl. 6. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!