Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elégedett vagy a külsőddel?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok. Minél többen válaszoljatok.2016. jún. 30. 16:03
13/48 Blade Bone válasza:
Elégedett vagyok, :) dee pontban talán max 6-7et adnék.
14/48 anonim válasza:
Ruhában 10/9 és elégedett is vagyok. A férfiaknak valószínű ruha nélkül is.. Engem viszont zavar a combom. Hiába vagyok vékony, évek óta nem sportolok, és ez látszik.
25N
15/48 anonim válasza:
Én nem mindig, de az ellenkező nemnek nincs problémája vele általában.
22/F
16/48 anonim válasza:
Igen, de teszek is erte.
10/7
23F
17/48 anonim válasza:
Mondhatni, 10/7-et adnék, rosszabb napokon 6-ost.
18/48 anonim válasza:
Mikor hogy. Most melegem van, izzadok és a babahajaim rátapadtak a homlokomra. Most legkevésbé sem vagyok elégedett magammal. Két órával ezelőtt még az voltam :D
Pontozni is kell? 10-ből 7 talán.
23L
19/48 anonim válasza:
Igen, de meg is teszek érte mindent. :)
10/10
26N
20/48 anonim válasza:
De el vagytok szállva, lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!