Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy 19 évesen még nem voltam szerelmes? 19/L
Figyelt kérdés
Mikor szóba kerül ez a kérdés mindenki szemet meresztve néz rám... Persze voltak fiatal kori rajongásaim énekes illetve színész felé és mikor szembe jön egy-egy helyesebb srác megnézem, de még igazán szerelmesnek nem éreztem magam.
Viszont tudom magamról, hogy a kapcsolatba szeretem mikor a fiú domináns jellem, ez lehet az oka?
Köszönöm a válaszokat! :-)
2016. jún. 29. 20:06
11/15 anonim válasza:
Uncsi már ez a lányoktól ez a domináns pasikat akarunk mert gyengének születtünk. Ilyen alapon akkor a nem domináns pasik akasszák fel magukat. Hol ott ti nők mondjátok mindig hogy egy pasi mindig adja önmagát. Ha valaki nem születik dominánsnak,akkor nem fog tudni azzá válni,vagy ha mégis akkor már nem önmagát adja,ami persze szintén baj a nőknek.
12/15 A kérdező kommentje:
Persze nem akarok senkit sem megváltoztatni, de itt most a kérdés nem a sub-domra megy ki. :-)
2016. jún. 29. 21:29
13/15 Kanderanszky György válasza:
A szerelem nem hívásra és időpontra érkezik. Olyan, mint a gyorsvonat: elkap és nem könnyű félreugrani a vágányról... :))) Szóval semmiről se késtél le. Domináns téma: Nem értem a kirohanót ellene, hisz nem kell(ene) megjátszania senkinek semmit. Egyszerűen vannak olyan emberek, akik ilyenekkel, mások meg másokkal illenek össze. A legtöbb női ideál a kanos, macsó szőke herceg hófehér lovon, amiből sok harc árán remek kis megbízható, házi papucsot faragnak az évek során a csajok. Végül pedig elhagyják egy farmeres, motoros rockerért, amivel persze majd megismételhetik ugyanezt - bezárva a kört... A lényeg a változatosság, a kihívás, egyeseknél a kaland és az izgalom. Legtöbben ezt szeretik a nők, ám semmi pénzért nem vallanák be, gyakran önmaguknak sem. :)
14/15 anonim válasza:
nem baj, hogy még nem voltál szerelmes. más ilyen idős lánytól is hallottam ezt. előfordul, hogy nem jön az érzés egy darabig, aztán meg majd fog előbb-utóbb. nyugi, nem nagyon fogod megúszni és feltűnik majd, ha eljön.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :-))
2016. aug. 22. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!