Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, volt már macis párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már macis párotok annak ellenére, hogy inkább a vékony srácok jönnek be nektek?

Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, és sosem éreztettem vele, hogy bármi gond lenne vele.

Sőt igazából amikor vele voltam, akkor fel sem merült bennem, hogy a vékonyak tetszenének, mert nem gondolkoztam ilyesmin.

2016. jún. 28. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen és végül a férjem lett :)

Már 12 éve vagyunk együtt és nem zavar, konkrétan nem érdekel sokkal fontosabb dolgokat szeretek benne már jó ideje nem nézem hogy néz ki. Az ember az idővel is változik, nem szabad ennyire a külsőségeket nézni...

2016. jún. 28. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a macis fiúk tetszenek, de az a barátom, akibe elôször igazán szerelmes lettem, nagyon vékony volt. Szóval biztosan nem lehet kizárni ezt fordított esetben sem szerintem. :D

18/L

2016. jún. 28. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:
En igy voltam a szoke pasikkal h azok tetszettek, a parom teljesen ellentete ugyanis barna haju barna szemu es picit kreol a bőre :)
2016. jún. 28. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!