Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi szerelem lehet ilyen erős?
Lassan 1 éve már hogy virtuálisan ismerjük egymást,a kezdetek kezdetén nem is fedtem fel valódi énem de aztán eljött az a pont.Ő akkor ott,nem állt meg..folytatni kívánta velem azzal indokolva hogy a személyiségem az ami szimpatikus számára.Egyre jobban megismertük egymást,volt egy telefonbeszélgetésünk is.Az én életemben,a családi problémák(súlyos tesisértés a szüleim között,gyerekek veszélyeztetése)hada próbált legyűrni..ő mindvégig mellettem állt,nyugtatott a szavaival még ha a távolból is,és ez a mai napig így van..ugyanis ezek még mindig nem rendeződtek.Már lassan 1 hónapja tervezzük a találkozót de még nem jött össze,mindig akadt valami zűr..ez a hétvége most a cél.Gyakran emlegette,de csak jelenleg jutottunk el odáig hogy én magam is elképzeljem vele...a közös életet.A szavaiból is érződik mennyire akarja.Még ezen a nyáron összeakarunk költözni,elmondása szerint hozzám tartozik,velem képzeli el az életét.Mindketten hitetlenek voltunk a boldog szerelemmel,családdal kapcsolatosan.Én magam kötöttség mentes életet terveztem..eddig.Nem rég,bevallotta hogy olyan csacsiságok is bevillanak előtte hogy idővel megkérje a kezem és hogy a családalapítást is velem tervezze meg.
Igyekszem nem túlságosan vonakodni,kétkedni..ugyanis az én szívem is meglágyítja a személyisége és érzem a törődnivágyást vele kapcsolatban.
Valóban komolyan gondolja,tényleg úgy van ahogy mondja..nálam jobbat keresve sem találna,egymásnak szántak volna minket? Ennyire szerelmes belém?
Elismerem,hogy valahol tényleg igazatok van.Talán még az is mellettünk szól hogy ha rossz hangulatban vagyunk akkor is keressük a másikat és kibeszéljük a dolgot.Ugyanúgy szoktak időnként kisebb nézeteltérések is lenni.
Egyedül a személyes találkozó hiányzik ami persze nem egy lesz,tehát ezzel szépen kiegészülnek az eddigiek és utána,komoly elhatározás szükséges ahhoz hogy összeköltözzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!