Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom csajozik mellettem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom csajozik mellettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amikor beszélgetünk, akkor is mindig arról beszél, hogy milyen szép szőke lányt látott. Úgy néz ki nem csal meg, de folyton más lányokat dicsér, kommentel a képük alá. Már nagyon meguntam ezt és azt mondtam, hogy keressen neki megfelelő lányt. Szerintem az nem kapcsolat, hogy állandóan azon kell úgymond "idegeskednem" mikor cserél le. Azt mondta szeret. Szerintetek túlreagálom?

2016. jún. 27. 08:34
1 2
 11/20 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Amennyiben NEM CSAL MEG A PÁROD, és beéri annyival, hogy "nézeget más nőket", az még nem olyan nagy baj...Csak azért tartsd mindig alaposan szemmel, nehogy kiderüljön idővel, hogy a más nők dícsérgetése mellett még meg is izéli némelyiket időnként...AZ viszont már valóban nagy bajt jelezne...
2016. jún. 27. 11:21
 12/20 anonim ***** válasza:
8%

Na, akkor ide is beírom azt a kommentemet, amit már máshova is beírtam:

"Miért akarod kisajátítani őt? Ne önzőzz, neki is csak egy élete van. A többi hülye pedig ne befolyásoljon :) Szóval itt mindenki önző és a párjukat a tulajdonuknak tekintik, akiket bekorlátoznak és nem értik meg, hogy a párjuk beléjük szerelmes és a fiúk tudnak szerelm nélkül is dugni, mert így vannak összerakva. Akik másképpen gondolják azok hülye és önző tyúkok."

Akik pedig bekorlátozzák a párjukat, azok meg ne csodálkozzanak, ha az majd 40 évesen akar bepótolni minden kihagyott numerát, mikor már komplett családot alapított és 2-3 gyereke van már. Addig kell megtenni minden alkalmat megragadni, amíg lehet :) Gyerek mellett erre már nem lesz lehetőség :)

És lepontozni ér, de az a véleményem, hogy mindenki álszent :)

2016. jún. 27. 11:33
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem értek veled egyet. Nem korlátozom semmiben, nyugodtan elmehet bulizni, azt csinál amit akar. De ezzel azt érezteti velem, hogy neki nem én vagyok a megfelelő. És ha ez így van, akkor miért raboljuk egymás idejét?! Mint mondtam szerintem egy kapcsolatnak nem arról kellene szólnia, hogy az ember "ideges, fél", hogy mikor cserélik le. És ő úgy viselkedik, hogy simán azt gondolja az ember, hogy Igen, ha jön egy szép szőke simán ráhajt.
2016. jún. 27. 12:09
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
A lányok miért akarják kiírtani azt a pasijaikból, amiért ők is beleszerettek? :)
2016. jún. 27. 12:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem se jó ez így, lehet a párod is rá fog jönni. Én nő vagyok, de nekem is megvan a "típusom". Voltam már úgy, hogy nem felelt meg az illető az ideálomnak és csak szenvedés volt részemről is. Nem csaltam meg, de nem tudtam úgy igazán vonzódni hozzá...Ez van. Remélem nem bántottalak meg ezzel, csak azért írom, hogy inkább egy olyan srácnál horgonyozz le, aki úgy odavan érted, mint a párod ezekért a szőkékért.
2016. jún. 27. 12:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Egy újabb ilyen megnyilvánulása után ha az én barátom lenne, mehetne nyugodtan szőke barátnőt keresni én meg majd találok olyat akinek én tetszem.
2016. jún. 27. 12:56
 17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az utolsó kettő válaszolónak! :)
2016. jún. 27. 13:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Persze, mindig a legegyszerűbb dolog a szakítás.... nők. Nemhogy bevonnátok egy szőke csajt a dologba, amit lehet, hogy te is élveznél, rögtön a szakítás.... tipikus. De látom, hogy nektek hiába a tépem a számat. Azt remélem, hogy azért tudjátok, hogy nem mindig a legegyszerűbb út a legjobb :)
2016. jún. 27. 13:11
 19/20 A kérdező kommentje:
Te beteg vagy :DD
2016. jún. 27. 13:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Csak nem kell a folyton hagyományokhoz ragaszkodni és kicsit színesebb az élet :)
2016. jún. 27. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!