Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka e fajta "érzelmi" kötődésnek?
Sejtem az okát miért lehetek ilyen, utálom is magam érte.
23 éves pasi vagyok és azt vettem észre, hogy elkezdek ismerkedni lányokkal ( egyszerre csak eggyel, sosem tartok több vasat egyszerre a tűzben ) nagyon hamar elkezdek kötődni hozzájuk, vagy valamit érezni.
Tudom, hogy hülyeség mert alig ismerem még nagyon a legelején a lányt. A gond az, hogy hihetetlenül élénk fantáziával bírok és megszaladnak a gondolataim, mindig idealizálni kezdem az aktuális lányt és elképzelem, megálmodom milyen lehet vele együtt lenni.
Lehet az a gond, hogy 20 éves korom előtt szinte nulla volt a szerelmi életem? Vagy, hogy míg huszonéves korom előtt úgy nőttem fel, hogy szinte mindig magam voltam, minimális külső inger ért és folyton jelen volt bennem, hogy talán senki nem szeret? Érzelmi szerencsétlenség lennék?
Köszi a válaszokat, jó olvasni, hogy nem vagyok szánalmas, hogy ilyen problémám van :)
Pedig az fura, hogy általában szörnyen rideg logikával szoktam gondolkodni, objektíven. Kivéve ilyenkor, most mint egy kisgyerek, fegyelmezni kell magamt és a gondolataimat. De megfogadom a tanácsaitokat.
En is ilyen vagyok!:(
Nem is sikerült egy ismerkedés se!
29 n
Nehéz bizony, próbálom magam regulázni de nem egyszerű.
Nem örülök neki de próbálok több vasat is tűzben tartani és így a figyelmem megoszlik, nem kezdek elképzelődni.
Csak az gond, hogy nem nagyon megy. Mert én az elérhető lányok közül ( pl tinderen ) a számomra a legmegfelelőbbel próbálok valamit összehozni mivel többiekben nincs meg az mint abban az egyben.
Lehet csúnyán hangzik de csak egy lányra tudok koncentrálni egyszerre, bókolni neki, megismerni. Az az egy lány a legjobb, olyan értelemben, hogy a legszimpib, így egyszerűen nem tudok érdeklődni mások iránt, nem megyek rá a lepattanóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!