Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl jó pasi a barátom. Mit tegyek?
Én egy átlagos lány vagyok. Van aki szerint jo csaj van aki szerint nem. A barátom pedig egy többség által is jo férfinak mondott pasi.
Mit tudok tenni hogy a nálam szebb lányok ne tudják elhóditani? Jo a kapcsolatunk neki tetszem es ugy érzem szeret is. Ő nem csak külsőre de szinte minden tekintetben olyan srác ami 10/9 lánynak bejön.Ő szerintem bármikor találhatna egy minden tekintetben gyönyörű lányt helyettem. Nem szeretném elvesziteni.
Amugy szerintem rám nem panaszkodhat mert hiszti nélkül mehet külön a barátaival ha szeretne én még jo szorakozást is kivanok neki. Sok időt töltünk kettesben is ezt ő is igényli.
szex jo :)
Hogyan vigyázhatnék szerintetek?
25/l
Ugyanebben a cipőben járunk, kedves kérdező :) Az én párom is túlságosan jó pasi, és rá is igaz az, hogy 10/9 lánynak tuti bejönne. Az én fejemben is sokszor megfordul, hogy bármikor bárkit megkaphatna, tőlem sokkal szebbeket is (ráadásul én magas is vagyok, duci is, amin most dolgozok, hogy lemenjen pár kg egészségügyi szempontból is), de amikor elmondja, hogy szeret, és hogy számára én vagyok a legszebb, akkor megnyugszik a lelkem.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne félj. Gondolj arra, hogy téged választott, téged szeret, veled van.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!