Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudtok javasolni programokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok javasolni programokat a párom születésnapjára?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

18 éves lány vagyok, a párom 21. Nemsokára lesz születésnapja és arra gondoltam, valami különlegessel szeretném meglepni. Tehát az ajándékon kívül a nap közben valami érdekes, de nem közhelyes programmal. Tudnátok esetleg ajánlani nekem felnőtt játékokat, vagy programot, amivel különlegessé tehetem a napját? Gondolok itt olyanokra, hogy pl kisgyerekeknél kincskereső, vagy valami és örül :D hasonló program kellene, csak felnőttebb változatban. Esetleg van valami ötlet? Előre is köszi! :)

2016. jún. 23. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sokszor az egyszerű a nagyszerű... Minek bonyolítod ilyen játékos dolgokkal? :D Szerintem tök felesleges. Barátod beéri szerintem ha egész nap veled van, este mondjuk megisztok egy üveg bort, vagy összebújtok.

Esetleg sütsz neki egy tortát vagy megleped valami személyes dologgal. Ennyi az egész :)

2016. jún. 23. 19:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. jún. 23. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát, én pedig szeretem az emlékezetes alkalmakat. :)

Volt, hogy repülni vittem (17.000.- volt kettőnknek), gokartozni, nemzeti parkba, hevederben átcsúsztunk folyó felett...stb. Ezek pénzesek. Előttem írtak egyszerűbbeket. :)

25/N

2016. jún. 23. 20:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon jol hangzik :) köszi
2016. jún. 23. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Írj egyet Javaba vagy Csharpba, de a C++ is jó..
2016. jún. 23. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!