Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak szerintem nem tervezett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem tervezett ez a sok gyerek mostanában az ismerőseimnél? (20 éves korosztály)

Figyelt kérdés
Az utóbbi egy-két évben egy csomó ismerősömnek látom fb-on hogy gyereke lesz, alig múltak el 20 évesek, még tanulnak, stb. Én nem tudom elképzelni hogy ennyire szeretnék hogy ilyen fiatalon gyerekük legyen, de ha már voltak olyan balfаszok akkor inkább megtartják, mert azért kár lenne érte. Ja és általában az van hogy várandós, aztán hirtelen eljegyzés és esküvő hogy megszokott legyen a papírforma.
2016. jún. 20. 18:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értelek akkor... :) Miért baj ha nem tervezett a gyerek ha ugyan úgy felnevelik mint egy tervezettet? :) Szerintem semmi! Max, h meglepetés volt :D Tesómat se tervezték még sincs köztünk különbség :D
2016. jún. 20. 20:45
 12/12 anonim ***** válasza:

7.

De pont ezt mondom, hogy ennyi erővel az sem tudja mit hagy ki, akinek nem 26, hanem 36 évesen lesz gyereke. Nem tudjuk milyen lenne az életünk ha a másik utat választjuk

A gyerekcsinálás meg nem úgy megy, hogy eldöntöm pontosan X évesen akarok gyereket. Ehhez partnert is kell találni, el kell köteleződni, együtt is kell élni egy kis időt hogy megtudjuk minél nagyobb eséllyel ő-e a megfelelő, stb

Egy jó barátom akkor született, amikor az anyja 39, az apja 37 éves volt. Semennyire nem értik meg egymást a szülők és a gyerek, annyira különböző generációt képviselnek. Nem egy, hanem inkább két generáció köztük a különbség. Ráadásul egyke is, mert még ő is későn született és otthon teljesen egyedül érezte magát egész életében.

2016. jún. 21. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!