Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30éves férfi miért nem beszél a szexről?
én is fél éve beszélgetek egy sráccal, ő sem hozza fel a szexet, nem nyomul, szerintem ez tök pozitív a mai világban, örüljünk neki. :)
miért kéne amúgy még beszélnie róla, még nem vagytok olyan viszonyban.
Mar bocsánat lanyok de ha fel eve beszélgettek valakivel, aki nem beszél a szexről, attól ne várjatok, hogy nedves lesz a bugyi.
ha ezt eltudjatok fogadni, akkor ez egy jo kapcsolat lesz. Egy egészséges férfinek a hormonok miatt szetrobban az agya, ezert vagyunk ilyen degeneraltak. :D
Ha ez nincs akkor elfojtott szexuális frusztráció van a háttérben.
- ha nem beszél, akkor az a baj (ha nem lenne baj, akkor ezt a kérdés fel sem merült volna benned)
- ha meg beszél, akkor az a baj.
5!
Egyáltalán miért kellene egy netes beszélgetéstől csorognia a bugyinak?? Ez annyira tini dolog......kb még abban a korban menő ha valaki betűkre izgul. Afelett már duplán cink.
Én is 30-as vagyok, mostanában elég sokat csetelek nőkkel. Szexet sosem hozom fel. Mindennapi dolgokról tök jól elbeszélgetünk. Meg is jegyzik nekem is egy idő után, hogy szinte minden pasi felhozza. Volt aki megkérdezte én miért nem hozom fel, erre az szokott lenni a válaszom, hogy a szexet művelni kell és nem dumálni róla. Persze van akivel már eljutottunk a viccelődéses dologig, vele mondjuk találkoztunk is személyesen( nem, szex az nem volt ), és úgy is jól elbeszélgettünk. Csak sajnos olyan tulajdonságai derültek ki élőben ami miatt nem folytatódhatott a kis románcunk.
Szóval a lényeg hogy én inkább megismerni akarom az adott beszélgetőpartnert, és nem a bugyijába bemászni rögtön. Illetve nem csak a szex körül forog az agyam ezért nem is arról beszélek. Lehet az illető is hasonló mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!