Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről, hogy mire megy ki a játék?

Figyelt kérdés

Már több éve szakítottunk. Mégis évek után megkeresett, hogy megkorát tévedett és szeretné újrakezdeni.(Én szakítottam,mert nem törődöttvelem.) Mikor mondtam neki,hogy nem, hamar lett neki új kapcsolata. Természetesen azóta már új barátnője van. Mégis úgy érzem, hogy csak azért akart volna engem,mert én többre motiváltam őt és nem gondolta azt,hogy ennyire viszem. De mégis volt,hogy naponta írt nekem. Többnyire engem is kérdezgetett (kapcsolataimrol is)de inkább a karrierem és az ő munkája volt a téma. Szeretett volna találkozni is. Egyszer csak úgy mondta,hogy amúgy van már egy tartós kapcsolata (pár hónapos dologról beszélünk). Baráti viszonyt kezdett,de nekem ez fura. Én inkább lezárnám vele ezt a beszélgetős erőlködést. Amugy egy 30+ férfiról beszélünk.

Köszönöm a válaszokat

25L

2016. jún. 17. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz beszélgetni vele, ne tedd. Nem olyan nehéz ez.
2016. jún. 17. 23:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Két fontos dolog van abban, amit írtál: "mert én többre motiváltam őt", "de inkább a karrierem és az ő munkája volt a téma." Ez az energiaszippantós stílus nagyon jellemző a 30-as, addig gyenge pasikra.

Megfogalmazásodból látom, hogy erős és egyenes nő vagy és egy ilyen férfinak a hullámzásait, apró és céltalan felgerjesztéseit nem szabad figyelembe venni. Egyszer kérdezd meg szemtől-szemben, hogy konkrétan mit szeretne tőled, s ha kapcsolatot, akkor azt miért + miért tartalékol állandóan nőket, amikor éppen Te kellene legyél neki az egyetlen, főleg, hogy 30-as komoly férfi - ezt így egyenesben kérdezd meg tőled. Mint látom, egy eléggé bátortalan csávóról van szó, aki belőled merítkezik, rád támaszkodik, ez sajnos egy nagyon gyakori jelenség mostanában.

2016. jún. 17. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:
*kérdezd meg tőle.
2016. jún. 17. 23:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Kicsit továbbgondolva a helyzetet: ha te belemennél egy ilyennel egy komoly kapcsolatba-házasságba, akkor saját magadat csapod be, többek közt azért is, mert ezek max. 10 évre terveznek, azután jönni fognak az érthetetlen, indirekt, csendes férfihisztik, amelyekből azt hozza majd ki, hogy persze te vagy a hibás, veled nem lehet együtt lenni.

Ha egy 30-as férfinak ennyire jó a női kapcsolatrendszere és ezt még naívan mutogatja is neked, akkor az biztos nem fog megváltozni házasságban sem. Az is lehet, hogy amúgy egy nagyon naív csajt keres, mert a szülei tolják a fejébe, hogy házasodni kell.

2016. jún. 17. 23:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amugy igen,én ezért is szakítottam be anno. Nem törődött velem, bármit mondtam neki az nem volt jó. Rám sütötte,hogy anyagias vagyok,holott ő volt az. Hiába a közös kassza én adtam bele többet és ezt el is viselte (...)Tipikusan próbáltam őt noszogatni, azért se. Már sokszor ugy éreztem,hogy nem szeret. Persze a szakitasmor ki is ütközött,mert akkor se figyelt rám. Mondtam neki,higy ne csináljon hülyeséget,mert én nem fogom viaazafogadni őt. Erre annyit mondott hogy ő eldöntötte és ez igy jó. Mikor megkeresett,annyit mondott ,hogy szeret és akkor is szeretett de ugy erezte hogy irányítani akarom. Mondtam neki,hogy ugy se változna. Akkor sw vett emberszámba akkor most miért tenné?! Holott egyutt éltünk. Jó ő mindig tudni akar rólam ezt mondta de azota mar volt neki2-3 nője.
2016. jún. 20. 13:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem is élünk annyira közel egymáshoz ezért se ertem mit erőlködik. Meg amugy se. Bosszantja az,higy már sokkal jobb helyen dolgozom mint valaha fog ? Meg h bolog vagyok? Vagy talán szerethet? Amugy se kellene egy gyerek,majd sajátot akarok. Mikor írt mindig azt éreztem,hogy le akar nyűgözni meg akkor is mikor bizonygatta,hogy mennyit változott. Ja es h miert akarja a kapcsolatot velem tartani azt mondta mert szereti a pozitív embereket.
2016. jún. 20. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!