Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ilyenkor ha belezug...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyenkor ha belezugtam teljesen egyik haverom lányába?

Figyelt kérdés
A csaj 16 èves(de kinèz 20-nak), èn meg 23, de sajnos nemcsak az apja hanem a bátyja is haverom ès hát nem tudom hogy mit szolnának ha udvarolnèk a lánynak. Ès az a durva hogy mindennap szoktam náluk lenni és annál jobban nem bírom elfelejteni mert pont az ideálom. Szerintetek ciki a szitu vagy ha nem akkor mit tudtok tanácsolni?

2016. jún. 14. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várd ki hogy a lány milyen lépéseket tesz majd feléd. Lehet hogy neki nem tettszel de lehet hogy igen. Legyél türelmes.
2016. jún. 14. 22:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs gond, de tényleg várj még vele egy kicsit. :)
2016. jún. 14. 23:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden apa veszi a szívére az ilyet. Mikor én voltam 16-17 éves az apám egyik haverja rám volt kattanva, de ő idős volt, 40 körüli mint az apám. Na és sokszor összefutottam vele és a pasi megjegyzéseket tett rám (olyan nőkre vonatkozót) és apám asszisztált hozzá. Nem zavarta, inkább helyeselt. Elég kellemetlen volt, a lényeg hogy ha apámon múlik az össze férfi haverja megdughatott volna. De hát Te tudod a szóban forgó apa milyen apa. Amúgy meg tetszel szted a lánynak? Van azért olyan 16 éves lány aki egyáltalán nem vágyik huszonéves pasira.
2016. jún. 15. 00:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Az viszont melletted szólhat, hogy ismernek. HA egy normális csávó vagy...de, ha fűvelfával/nemtiszetős típus vagy...
2016. jún. 15. 11:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ès a véleményeket mindenkitől!
2016. jún. 15. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!