Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon féltem a barátomat....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltem a barátomat. Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a barátomat 9 hónapja vagyunk együtt. Nincsenek szavak mennyire. Az a baj, hogy szinte rettegek, hogy nehogy valami történjen vele. Ez alatt azt értem, baleset, ne adj Isten halál..... Félek nagyon, hogy nehogy valami történjen. Nem él extrém életet szóval nincs extra rizikó faktor csak mint másnak.

Mit tegyek? Persze nem azt akarom, hogy egyáltalán ne aggódjak csak hogy ez a nyomás, félelem elmúljon.

Annyira szeretném ha mi mindig együtt lennénk, együtt öregedjünk meg... stb.

28/L

2016. jún. 12. 21:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Azt azért mondanám,hogy nem vagyok azért klinikai eset mert a párom ezekből nem sokat érzéli max annyit hogy gyakran írom/mondom neki hogy vigyázzon magára.

Ezek a dolgok engem belülről nyomaszatnak. Kifelé szerencsére még nem látszik és azért is írtam mert nem is szeretnék egy paranoiás pi**a lenni.

2016. jún. 13. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!