Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a barátomról vagy normális ez?
Figyelt kérdés
Régen csak én léteztem a barátomnak,volt egy nagyyobb veszekedésünk nem olyan régen.Szüneteltünk meg minden de azóta kibékültünk.Na most már hogyha randizunk utána néz csajoknak.(nem haragszom érte mert nézze meg őket, csak amilyen módon teszi kicsit már megalázva érzem magam)Meg múltkor kikértem a véleményét egy csajról és az volt a válasza ha nem lennél megdugnám.2016. jún. 12. 21:12
11/13 anonim válasza:
Mik vagytok gyerekek? Van itt olyan aki felnőtt? Az én véleményem az hogy ezen nem kell megsértődni. Rengetegen vannak olyanok akik csak lányokkal barátkoznak. Megnézi a lányokat és megdugná ha nem lennél és akkor mi van? Apám is ilyen párom is ilyen még is együtt vannak/vagyunk. Mit kell ezen parádézni? Nem csalt meg nem? Légyszíves ebben higyj ne a sok marhának akik csak azt tudják mindenre mondani hogy hagyd el. Nekik nem volt fényes kapcsolatuk akkor már másnak se legyen.
12/13 anonim válasza:
Na mert ez aztán fényes kapcsolat.. egyébként kinek mi.. nem azt mondom hogy hisztis libának kell lenni és mindenen megsértődni, de nekem több büszkeségem van annál, minthogy így beszéljen velem a párom és így megalázzon.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Direkt provokál e?! Nem tudom de nem hiszem... Olyan csajokkal is beszélget akik szerintem k..rvak másodállásba mert olyan fotóik vannak fent közösségi oldalon hogy ilyet szerintem épp eszű normális ember nem tesz fel.
Barátom felkerült társkereső oldalra és azt mondta hogy a tesója rakta őt fel de hogy nem érdekli nem is használja..
Egy hónapja meg olyanokat írt be keresőbe hogy "szexpartner"- erre a válasza csak kíváncsiságból írta be
2016. jún. 15. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!