Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálisnak mondaható ha egy jóval idősebb férfihoz vonzódom vagy ez már apakomplexus?
Figyelt kérdés
Korábban még nem volt jellemző rám ,hogy ilyen történt volna, de jó párszor láttam már az egyik családtagom munkatársát és azóta folyamatosan csak rá tudok gondolni és elég erős vonzalmat érzek iránta mind érzelmileg mind pedig szexuális téren. Viszont nem tudom kölcsönös-e az érzés, de már nem bírom magamba tartani a dolgot...2016. jún. 12. 18:15
11/14 anonim válasza:
En voltam a 4. valaszolo, szerintem tolem kerdezted.
22 ev.
(Iden leszek 20, o is iden toltotte a 42t)
12/14 A kérdező kommentje:
és ti jól kijöttök egymással? érezted úgy, hogy nem tekint rád egyenrangú félként a korod miatt?
2016. jún. 19. 10:38
13/14 anonim válasza:
Mi nem vagyunk egyutt, talalkozni szoktunk, o szivesen lepne, egyaltalan nem zavarja a korom, annyit mondott, hogy meglepo volt szamara is, eloszor meg hesegette is a gondolatait.D mert nem igazan szerette a tole fiatalabbakat :)
Annyira rendes, hogy fel sem merul amit emlitettel.. Pedig en szinte senkiben sem bizok, mindig bennem van az a bizonyos "mi van ha..."
14/14 A kérdező kommentje:
jaa értem, köszi :)
2016. jún. 20. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!