Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek önzőség? Nem normális döntés, avagy helyes? 26n
Megismerkedtem egy fiúval. Nehezen indult, de teljesen egymásba habarodtunk. 'Sajnos'...
Miért sajnos? Mert csak 19 éves.
Úgy voltam vele, hogyha idősebb lenne, lehetne a kapcsolatunk életreszóló. De így? Még túl fiatal.
Viszont mégis együtt voltunk. Titokban. Ő ezt nem akarta. Szívem szerint én is világgá kürtöltem volna, hogy milyen boldog vagyok, de tudtam, hogy annak következményei lettek volna. A szülei nem repestek volna az örömtől. Bántottak volna minket. Az, hogy engem bántanak, csak egy dolog. Én őt féltettem. Nem esetlen, nem amiatt, egyszerűen tudom, hogy sokan támadtak volna minket.
Így a boldogság nem volt teljes. De tudom, hozzá hasonlót nem találok majd sosem.
Ugyebár titokban zajlott minden. Pár barátom tudott a dologról. El is mentünk egy hétvégére a barátokkal, hisz ott legalább békésen együtt lehettünk. Volt egy görbébb esténk. Valami nem úgy sikerült... Kimaradt a védekezés...
Úgy döntöttem, hogy szakítok és másik városba költözöm. Ő még ilyesmire nem készült fel. Nem is volt kapcsolata. Neki ez sok(k) lenne. Legyen önző, hülye, bármi, szerintem jobb lesz így. Lehet félig belepusztulok, de így lesz jó. Természetesen neki nem mondom el. A munkámra fogok, illetve arra, hogy még fiatal.
Nem tudom mi lesz...vagy hogy lesz...Egyedül egy kicsivel nem egy leányálom, de majd segítenek a barátok. Illetve felnőtt vagyok, vállalnom kell a tetteim következményeit.
Csak érdekel, hogy szerintetek is ez a helyes lépés? Pár külsős véleménye nem lenne most rossz, hisz nem egyszerű ez az egész ügy, helyzet.
Nem félek semmitől. Nem olyan ember, aki cserbenhagyna.
Leírtam őszintén, hogy miért döntenék így. Nem kell mást belelátni!
Aki a védekezés nélküli szexben nagyjani, az legyen akkor is, amikor becsúszik a gyerek.
Igen, joga van tudni, hogy lesz egy gyereke, aki az övé is, tök mindegy hol lakik a kedves apuka.
Kérdező, így teljesen megfosztasz egy gyereket az apjától..
Nem kell, hogy egy gyerek szülei házasok legyenek, de ha már alapból arra sincs lehetőség, hogy a gyerek megismerhesse az apját, az is foglalkozzon vele...
Nem most van itt az ideje a mártírkodásnak. Azt meg sem fontolod, hogy elvetesd?
Leírtam, hogy miért gondolkozom ezen a döntésen. És nem azért, mert bárkinek rosszat akarnék, sőt. Csakhogy mint mindennek, ennek is két oldala van.
SOHA! Soha nem szerettem és nem is fogok már senkit így szeretni, mint őt. Nem terveztük, de sosem lennék ilyesmire képes. Főleg úgy, hogy pont az övé, eszembe se jutna.
Kérdező ez a 7 év ami köztetek van max most tűnik vészesen soknak, amit kívülállók nehezményeznének. Pár év, ha már 20 felett lesz ő is, nem fog senkit érdekelni. Nekem is van ilyen pár ismerősöm ahol a nő javára van kb ennyi év, és babájuk is van. Tehát ne ásd el még magatokat. Mondd el neki hogy terhes lettél, ha valóban szeret része akar lenni majd az életeteknek, és mint mondtam pár év és kutyát nem fogja izgatni a korkülönbség köztetek.
Lehet élni akar még? Lehet hogy nem, amúgy meg ezt neki kell eldönteni :) Tudod nem minden embernek van igénye 30 éves korig tartó féktelen bulizásra, meg nőzésre/pasizásra. Ez egyéni.
Ülj le vele szépen és KÖZÖSEN döntsetek hogyan tovább. A baba érdekben, de a ti érdeketekben is!! Szereted, ő is téged, akkor meg? Kit izgat a külvilág mit mond. Felnőttek vagytok mindketten.
Biztosan ez a helyes :) Miért kínoznád magatokat azzal, hogy elköltözöl a fenébe, ha egyszer szeretitek egymást?
A párját az ember magának válassza, nem a kedves szomszédnak vagy a családnak...A baba meg már útban ami plusz kapocs. Majd ti KETTEN eldöntitek ezek után hogy hogyan tovább. :)
Adj egy esélyt magatoknak ...
Na és ott a születendö baba ,joga van tudnia ki az édesapja ,a fiatalembernek is joga van tudni gyermeke létezéséröl .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!