Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy szép lánynak csúnya pasija?
Talán úgy lehet, hogy belsőre több szépség van abban a csúnya srácban mint az ismerőseidben összesen.
Tőlem is kérdezték többször hogy miért vagyok a barátommal, mert rondának tartják. Én azt szoktam erre válaszolni, hogy ha engem a külső érdekelne akkor nőkkel járnék. De nem az érdekel, hanem hogy milyen ember.
Valakik()nek pedig eléggé savanyú az a szőlő, ha ezen csámcsogtok.. :))
Rám és a páromra is rácsodálkoznak, amiért ő nem egy adonisz, utánam meg "sokan megfordulnak", ahogy te írtad.
És akkor mi van? Mi ebben szerinted az a nagyon különös és furcsa?
Miért kéne szeretnem a másik pénzét, autóját vagy a műmájer szépfiús önelégült arcát, mert tudja magáról hogy jól néz ki? Engem ez pl taszít.
A baj barátom veled/veletek van.
Neked gondolom nem ilyen jutott, és szar látni, hogy másnak összejött, ami neked nem. Ez van.
25L
Nem volt jobb kéznél? A legtöbb ilyen "szerelem" mögött ilyen triviális okok vannak, pl a srác lehet, hogy afféle nyugis parkolópálya a lánynak, aztán pár hónap múlva mikor kipihente magát majd keres egy hozzá illőt.
Az előttem válaszoló meg, mintha ennek bármi köze lenne a magas intelligenciához, végülis van, egy 80-as IQ-jú az tényleg összejön bárkivel, mert ahhoz is hülye, hogy használja a szemét, minél intelligensebb valaki, annál válogatósabb is!
Nalunk annyiban hasonlo a dolog, hogy a baratai nem ertik, hogy hogy sikerult velem osszejonnie, a legtobb ember irigykedik, de volt mar olyan is hogy egy kerti partin odajott egy ismeros es a pasim elott a szemembe nezett es megkerdezte, hogy mit eszel rajta?
Ezt hat ev alatt megtanultam kezelni, mar ritkabban emlitik mert akarhanyszor szobakerul elkezdek aradozni a pasimrol, hogy miert imadom:-))Egyebkent nem csunya, csak kover es idosebb nalam (gazdag, de en is az vagyok, hasonlo csaladbol jottunk, es a jelenlegi munkank is hasonlo, gondolom ezert is erthetetlen szamukra.
Az egyik baratja egy honapja valami iszonyat taplo volt, talalkoztunk egy etteremben vele (veletlenul) o egy nagyobb barati tarsasaggal volt es mindenki elott elkezdte hangosan, h o mar akkor sem ertette, h engem hogy tudott osszeszedni, hogy ilyen nincs bla bla. Persze udvariasan es kedvesen helyretettem.
A pasimat nem zavarja a dolog, mert tudja hogy mindig megvedem es kiallok mellette amikor masok beszolnak neki. A sajat tesoja is kepes volt ilyen beszolasokra, szerencsere egyre ritkabban emlit ilyesmit:-)))
En azert vagyok vele mert boldogga tesz es o a tarslelkem, ez ilyen egyszeru, velhetoleg a csaj is ugyanigy van a Fiat-os sraccal (a kocsinak egyebkent ehhez mi koze van?:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!