Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ugyanaz a nő, másabb alak. Melyik tetszik jobban? 10-es skálán melyik hanyas?
2016. jún. 7. 17:54
11/19 anonim válasza:
Akkor most én is menjek végig, és pontozzam le azokat, akiknek Tank Aranka tetszik? Értem én, hogy ha egy nő túlsúlyos, azt nem mondhatjuk ki, meg görcsösen próbáljuk visszahozni a pluszkilókat a divatba ilyen "kutyák játszanak csontokkal", meg hasonló izzadtságszagú dumákkal (amit egyébként csak a duci nők hangoztatnak)... De hogy a saját szubjektív véleményemet sem mondhatom el - úgy, hogy KONKRÉTAN AZT KÉRDEZTÉK - negatív visszajelzés nélkül, azért az már gáz...
Na gyertek duci nőcik, nyomjátok le ezt is! Ti úgy vagytok csodálatosak, ahogy vagytok, nehogy tornázzon valamelyik egy kicsit! Szánalom... xD
13/19 anonim válasza:
A vékonyabb tetszik jobban, 10/8
14/19 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, kérlek kort is írjatok mindig!
2016. jún. 7. 23:12
15/19 anonim válasza:
1es a 83as végü olyan barátnönek való, 2es képen olyan elérhetetlen díva. Amugy ez a tul hosszu ruha nem tetszik nekem.
18/19 Kivancsi-L3 válasza:
az elso 8/10, a masodik 3/10
en 23/f
19/19 anonim válasza:
Elképesztő a különbség az alsó javára!!!
34 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!