Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem lenne a hiba, ha egy lányt frissen megismerve normál esetben 2-3 hónapnál hamarabb nem dugnám meg? 22/F
én egy évig csak a barátja voltam a páromnak, aztán mikor összejöttünk úgy igazából, attól számított 4-5 hónap után feküdtünk le egymással. ő is szűz volt meg én is. szóval nekem nem csak az kellett, hogy ismerjem, hanem hogy átálljak erre a szerelmesesdire.
a legtöbben azt fogják gondolni hogy benned van a hiba, mert manapság ez már nem szokás.
Semmi hiba nincs benned, szerintem inkább azokban van akik már 2-3 randi után mennek szobára, ennyi idő nekem se elég ahhoz hogy kiismerjem, megbízzak benne. Én majdnem 4 hónapot vártam, igaz szűz voltam de így is minimum két hónap és nem két randi ( heti legalább 1 és lehetőleg havonta vagy gyakrabban egész napos együttlevés). Így megismerem, megbízok benne.
20L
Ha benned is van a ""hiba"", szerintem tök jó, hogy ilyen vagy. Én utálom ha megérintenek "idegenek", még az arcra puszis köszönést is nehezen viselem, az pedig kizárt, hogy lefeküdjek valakivel 2-3 találka után - a szex a legintimebb dolog amit két ember csinálhat, ennyire csak azt engedem közel magamhoz, akit már nagyon jól ismerek, és bízok benne.
Igaz, a barátommal 2 hét után lefeküdtem (csak hétvégéken találkoztunk szóval az elég kevés volt), de már évek óta ismertük egymást és jóban voltunk, így nem volt gáz.
Bár én inkább nem is próbáltam soha így ismeretlennel randizni, mert nekem pár hónap kéne még a csókhoz is, annyit meg nem fog várni rám egy tök random pasi. :D
22L
Teljesen jol allsz hozza bar a megdugni kifejezes kisse alpari...
Mi is ket es fel honap utan fekudtunk le a parommal miutan bemutatott a szuleinek
Szerintem az 1-2 ev is normalis. Sot ha nem d#nk az is normalis. Nem szeretem a fizikalitast :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!