Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már azt, hogy szétszakadtak, mert nem mondhatjátok el mit éreztek?
3-as!
Ez még szerintem nem kizáró ok. :) Vagy tudod, hogy kapcsolatban van valakivel/felesége van? Ha nem tervezel hosszabb távon az egyetemen maradni - gondolok itt MA-képzésre, vagy később doktorira - szerintem nyugodtan elmondhatod neki. Ha meg hasra esel, max nem mész be többet az előadásaira, és személyes okokból kifolyólag igényled, hogy másvalakinél vizsgázhass az adott tárgyból.
Kérdező!
Ha nem vagytok összekötve egy helyen - pl munkahely, ilyesmik -, szerintem elmondhatod neki, mit érzel. Ha jól működő kapcsolatban van, ez akkor sem fog változni, ha tovább marcangolod magad rajta, és ha az illető van elég korrekt, udvariasan fog elutasítani. Ellenkező esetben pedig bármi bejöhet... :)
#7, nagyon köszönöm, tényleg nagyon rendes vagy! Szerintem reménytelen a dolog, de bárcsak igazad lenne. :)
Kérdező, elnézést, hogy így felém terelődött a téma! Amúgy mennyire van komoly kapcsolatban ez a férfi? És ti milyen viszonyban vagytok egyébként egymással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!