Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetnek egy arab muzulmán férfival kötött házasságnak ilyen szépségei vagy rosszul gondolom?
Eltűnni lehet hogy nem fog de titokban simán ugyanúgy megcsalhat, ne ámítsd magad.
Innentől kezdve meg nekem már mindegy sőt akkor jobb is ha el is húz a francba :-)
Azert azt sem kell figyelmen kívül hagyni, hogy nem mind egyformák..!! És nem minden arab, muzulmán férfinél működik úgy a házasság, ahogy itt sokan írják.
Az én apum arab, ráadásul muzulmán is és érdekes 25 éve házasok anyával. Anya azt csinál, amit akar, nagyobb szabadsága nem is lehetne, semmiben nincs korlátozva. Se az öltözködésbe, sem pedig másba nem szól bele apa. És rengeteg arab ismerősünk van, ahol szintén így működik a házasság. Nincs semmi alárendeltség, sem más. Ellenben ismerek jó pár pocsék és rettenetes házasságot, csak ők magyar és keresztény emberek. Nem minden fekete és fehér és nem mindig az a jobb, amit annak hiszünk.
Persze le kell pontozni az embert, csak mert ti nem értetek egyet, attól még a válaszom lehet hasznos, főleg a kérdezőnek. Semmi sértőt vagy bántó dolgot nem írtam, vagy esetleg olyat, ami ne lenne igaz. Szánalmas..
Amúgy igen, MO-n élünk.
Amúgy ezt a hírt komolyan senki nem olvasta? Mert elég aktuális, a napokban történt, ráadásul magyar nővel.
Most akkor én is kezdjek el hasonló kaliberű vagy még rosszabb híreket belinkelgetni, csak épp katolikus vagy egyéb vallású emberekről? Ilyen beteg állatok MINDEN népcsoport es vallás között vannak, csak nyilván ha egy keresztény fenyegetőzik a gyereke megölésével az nem hír, senkit nem érdekel, bezzeg ha egy iszlám csinálja rögtön fel kell fújni és szitkozódni kell. Jellemző.
Pl híradóban hányszor hallani, hogy a felnőtt férfi megölte a saját anyját?! Vagy épp pár napja történt, hogy egy nő kezében a kisbabájával kiugrott a 16.-ról v 15.-ről. És hosszú a lista. Szóval sarral dobálózni bárki tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!