Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudtok erre mondani valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok erre mondani valami okosat?

Figyelt kérdés

2013. február szakítok vele.

...

:::

megbántam, türelmesebbnek kellett volna lennem. Túl nagy volt az arcom. A hibái valósak de amúgy jószándékú lánynak bizonyult.

2015 május újra felkeresem.

Szid mint a bokrot, de közeledik is.

Ez tart 2 hónapig...nem találkozik velem.

újra eltűnik. Másik pasival kavar.

2016 február.

Előkerül, még mindig ő a megsértett...

Még mindig bunkózik...nem mesél el semmit, minden korábbira csak később jövök rá.

Viharos napok...kiderül minden. Előtte persze segítettem neki sok mindenbe. Eltűnik

2016 március

előkerül megint. Kérlel hogy legyen normális vele. Beszélgessek vele...rendben.

2016 május

ismét eltűnik.

A baj az hogy szeretem.

2016. máj. 24. 21:10
 1/6 Noblesse Oblige ***** válasza:

Holtponton vagytok. Innentől már csak az segít, ha nem gondolsz rá, nem keresed, és kizárod az életedből.

Amíg rajta nyámmogsz, addig esélyed sem lesz tovább lépni. És nem is éri meg itt megrekedni, mert ahogy elnézem, szerelem ide vagy oda, ez a kapcsolat ennyiben is marad. Beszélgettek majd lelép a csaj, azt sírsz utána.

Ennél csak jobb jöhet!

2016. máj. 24. 21:19
 2/6 A kérdező kommentje:

semmi de semmi mást nem akartam, mint egy rohadt délutánt eltölteni együtt...!

És kvára nem tudom elengedni...ez a bajom!

2016. máj. 24. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem akarod.Nagy kulonbseg.
2016. máj. 26. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba az egészet!Bár aki ilyen játszmákba belemegy,az minden,csak nem túl intelligens.Ha meg te szakítottál,nem tudom,minek vartyogsz.De a csajban sincs túl sok tartás,hogy ezek után is egyszer felkeres.Megérdemlitek egymást igazából!
2016. máj. 26. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Mit szeretsz benne?
2016. máj. 26. 18:44
 6/6 anonim válasza:
Probald feltekennye tenni egy masik lannyal aki sokkal jobb nalla, es ha hirtelen megbolondul erted akkor o nagyon is szeret de meg kell leckeztetni...ugy latom vandorolni szeret mint egy gyerek aki sosem tudja h mit akar kell is meg nem is...tehat adtol hogy egyszer szakitottal annak biztos meg volt az oka! De viszont az hogy azota ugy jatszik veled mint kutya a csontjaval az mar tulzas...te mar megbantad es errol mar o is tud tehat , tedd amit mondtam egy fullos csaj kell ide meg kersz valakit hogy menjetek ide oda ahol mondjuk az a csaj is megfordul azonnal vissza akar majd szerezni csak had lassa azt h tul leptel rajta ra adasul egy jobb novel...en ugyan ijen helyzetben segitettem az egyik ismerosomnek es ugyan ez volt a szitu a csaj meg latott engem es sirva futott a srac utan majd mikor mar ossze jottek elmondtuk neki hogy az apukam sogora tehat koztunk az eg vilagon semmi nincs azota 2ev telt el..a hanyag kis csajnak benott a feje lagya :) Sok sikert !:)
2016. máj. 27. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!