Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek ha egy fiú tetszik akkor ti szoktátok keresni?
kérdező: velem is hasonló történik :D
Szerintem egoboost kedvéért írogat, tudja hogy tetszel neki és ezt ki is használja, csak hogy ő nem ad cserébe semmit.
Minek hivnam fel, ha nincs ra okom? Ha kell, akkor felhivom, de csak ugy biztosan nem. Egy no tenyleg ne tamadjon mar le egy ferfit egyertelmu szerelmi vallomassal vagy valami. Az verciki, de annak a pasinak is, aki csak igy tud osszeszedni barkit is.
A pasi ugyis eszreveszi, hogy tetszik nekem pl. beszelgetes kozben tobbszor megerintem, probalok szemezni vele, nevetek a viccein, huzom az agyat, igyekszem idot tolteni vele stb. Nem talalkoztam meg olyan ferfival, akinek ebbol mar ne lett volna egyertelmu, hogy akarok tole valamit. :) de azert feleslegesen biztosan nem zaklatom telefonon vagy face-en.
23N
Fingkirály! Honnan veszed, h egyáltalán nem tetszik a lány a pasinak, aki nyomul?
Velem is történt ilyen, h eltűnt a pasi, sőt, kifejezetten lekoptatott, holott éreztem, h van vlmi. Évek múlva újra találkoztunk és elhívott randizni. Meg is lepődtem. Azt mondta, akkor azért koptatott le, mert ő szereti meghódítani a nőt, és én nem adtam meg neki a lehetőséget. Ott is elve az egész kapcsolat dőlt mindig, miután érzelmeket vagy kicsit több aktivitást mutattam a pasi fele, pedig egy évet voltunk együtt. Mindig megmondta v éreztette, h túl nyomulós vagyok, és el is távolodott (annak ellenére, hogy mindig mondogatta mikor eltávolodtam tőle, hogy feleségül akar majd venni és gyerekeket akar tőlem). Tanultam az esetből, nem nagyon volt ilyen többet, és ha már a kezdetekben nem tepert a pasi eléggé, hagytam a dolgot, mert én nem fogok nyomulni!
Nem. Csak tanultam ebből az egy esetből, és akik ilyen tendenciát mutattak, h nekem kell inkább keresnem, akkor inkább hagyom, mert csak egyre rosszabb lett. Volt már több ilyenem is, nem egy ffi, csak vele húztam ezt sokáig és jó tanulópénz volt, így a többi esetben a lehetőségét is elvettem a dolognak, mikor nekem kellett nyomulni. Ha ő nem kontaktol eleget, én nem fogok.
Valamint nem egy ffi barátom is mondja, h nem szereti, ha a nő nyomul, az a ffi dolga. Érezzék rajta, h elfogadja a közeledést és szimpi nekik, de meg kell hagynia a ffinak a teret, h ő legyen az, aki meghódítja.
Egyrészt, mert:
-baromira megszokják, h nekik az ölébe hullik egy nő, és nekik semmit nem kell tenni, esetleg jól ki is használják emiatt a nőt,
-másrészt pedig számomra nem ffias egy ffi, akit nekem kell felszednem.
Igen, éreztetem vele, hogy tetszik, szavakkal, tettekkel, de soha többet nem fogom hajkurászni és nyomulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!