Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 43-éves vagyok, és nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

43-éves vagyok, és nálam jóval fiatalabb lányba lettem szerelmes. Lehet esélyem nála?

Figyelt kérdés

Jelenleg 6 éves párkapcsolatban élek,minden ok közöttünk.

Találkoztam egy nálam 17 évvel fiatalabb lánnyal, és végem van.odavagyok érte,meg vissz.,Sokat találkozom vele,amicsak ront a hejzeten.Tudttára adtam az érzéseimet,de közli,csak barátság.kérdem én hogy üljek mellé,vagy egyáltalán hogynézzek barátként a szemébe ha én jóval többet érzek iránta mint barátság?majd alakul a hejzet?vagy nem?Csak azóta teljessen szétvagyok csúszva,és addig széplassan belebetegszek!

2016. máj. 23. 13:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
1943-as vagy úgy értetted? Az igen papa, bírhatod rendesen :D
2016. máj. 23. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Azért ez nem semmi. Szervezkedni próbálsz egy nővel úgy, hogy van párkapcsolatod, és egy parányi szégyenérzet nincs benned... a párod említésre sem kerül.

Hagyd el a párod, nem érdemled meg.

És hagyd a lányt is... 43 évesen beláthatnád, hogy van olyan, akinek nem tetszel...

(ilyen helyesírással meg... hát én kb. képe röhögnélek, ha próbálkoznál nálam...)

2016. máj. 23. 14:15
 13/16 anonim ***** válasza:

>lettem szerelmes

Szerelmes lettél a nagy lófa­szt :D. Csak húz a farkad, te idióta.

>Jelenleg 6 éves párkapcsolatban élek,minden ok közöttünk.

Nem úgy néz ki. Inkább úgy néz ki, hogy kész vagy eldobni a kapcsolatodat egy másik lányért. Ezt nem nevezném úgy, hogy „minden ok”.

Azt javaslom neked, hogy erőltesd meg az agyadat egy kicsit (tudom, nehéz), és jól vizsgáld meg, hogy tulajdonképpen miért vagy szerelmes ebbe a lányba. Lefogadom, hogy nem is ismered rendesen, csak úgy képzeled el őt, mint egy tökéletes kis istennőt.

2016. máj. 23. 14:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Eszt mi nem tuthatyuk.
2016. máj. 23. 15:42
 15/16 anonim ***** válasza:

(Az én párom is 17 évvel idősebb nálam.)

Ha vissza utasított, akkor hagyd szépen békén. Talán ha szingli lennél, biztatnálak, hogy próbálkozz még egyszer, talán csak elsőre megijesztette a korkülönbség.

Nézd egy kicsit a dolgokat az ő szemszögéből:

Adott egy idősebb pasas, akinek van párja, még is bepróbálkozik. Erről simán az ordít, hogy kéne valami frissebb pipi hús szeretőnek.

Szerintem inkább próbáld meg őt elkerülni. Ha lehet ne találkozz vele.

Előfordulhat, hogy kis időre bele habarodunk valakibe a párunk mellett, pedig minden oké. Hisz sok különböző típusú ember lehet lenyűgöző, emlékezetes, vagy simán csak nagyon szexi. De az is lehet, hogy nincs is minden rendben otthon. Minden esetre 2 lovat nem lehet megülni egy fenékkel. Vagy az egyik nőt hagyd, vagy a másikat.

Vagy legalább kérdezd meg a fiatalabbat, hogy ha szingli lennél, akkor is csípőből vissza utasítana, vagy elgondolkodna-e a dolgokon.

2016. máj. 23. 17:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Ilyen intellektuális szinttel végképp labdábba nem rúghatnál nálam.

22/N

2016. júl. 14. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!