Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg egyszer mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egyszer mindenki megtalálja a társát? L/26

Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 00:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen mindenki, kivéve te. Te még 40 évesen is egyedül maradsz és a családi élet örömeitől megfosztva az egyetlen pozitív dolog az életedben az lesz hogy kenyérmorzsákat dobálhatsz a madaraknak.
2016. máj. 19. 08:22
 12/17 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem. Ez egy olyan dolog, amit az idősebbek/párkapcsolatban lévők mondanak azoknak, akik egyedül vannak. Egyáltalán semmi garancia nincs arra, hogy mindenkinek lesz párja.

Ez az egész "egyszer mindenki megtalálja a társát" dolog úgy hangzik, mintha egy galamb odarepülne és bumm, van társad. Ez nem így működik, egy kapcsolat energiát és hajlandóságot igényel, nem fogja senki kézhez kapni.

Van, aki egyáltalán nem is akar, van, aki túl görcsösen akarja és mindegyik kapcsolatát tönkreteszi stb., de általában egyéni hozzáállás kérdése, meg némi szerencséé.

2016. máj. 19. 09:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy csak kompromiszumok árán...!
2016. máj. 19. 09:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem, és főleg az nem, aki nem is tesz semmit érte.
2016. máj. 19. 11:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érted, hogy van-e valamilyen felsőbbrendő hatalom, ami mindenkinek szépen kiutal, megidéz vagy varázsol előbb-utóbb egy társat? Nem, ba­szki, nincs.
2016. máj. 19. 11:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 évesen egy négy éves kapcsolatból léptem ki, amikor rá pár hónapra megtaláltam a párom, akivel már együtt élek. Szokta mondani, hogy én vagyok a másik fele és én is így érzem. Akkor találkoztunk, amikor nem számítottam rá és nem görcsöltem rá, Persze megértelek Téged, de mivel én a családalapítás kérdésével vagyok így, rábízom a sorsra, mert semmit nem szabad erőltetni. És fél éve együtt is élünk már. Akkor talál rád, amikor nem számítasz rá. Nekem segített az önismeret is, mert az előtte lévő kapcsolatom nem véletlenül nem működött. Érdemes lehetne neked is önismeretet végezni, hogy te mit szeretnél, mire vágysz igazán. Lehet, az anyukáddal nem olyan harmonikus a kapcsolatod, nekem pl ez volt és tudat alatt sem jöhet össze a dolog. Egy rossz anya-gyerek kapcsolat sok dolgot befolyásol sajnos. De persze ez csak az én meglátásom, lehet más lehet az oka.
2016. máj. 19. 11:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak ilyen megnyugtatás és csalfa remény.
2016. máj. 19. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!