Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Osztrák barátom van 2hòna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fzsuzsanna kérdése:

Osztrák barátom van 2hònapja és sokszor nem tudom, hogy magyarként mennyire tervezhetek vele komoly kapcsolatot? Valakinek van hasonlò tapasztalata?

Figyelt kérdés

2016. máj. 12. 14:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát lehet,csak egyszer sokat jön,utána meg alig találkozunk.azt mondja nincs baja,csak ő többször akar egyedül lenni
2016. jún. 5. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Érdekes egy barátod van. Ilyenre vágysz?
2016. jún. 5. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Kicsit jobban kifejtem, nem hiszem hogy azért ilyen mert osztrák, hanem mert ilyen ember. Beszélj vele erről, hogy ez neked így nem felel meg. Egyébként ha ez nem tettszik nem vagy köteles elfogadni, lépj tovább.

Nagyon szűkszavúan írtál így nehéz tanácsot adni.

Én például nem tudom az ilyet megérteni, ha valakit kedvelek akkor keresem a társaságát és nem egyedül akarok lenni...

Merre vagy ausztriában egyébként?

2016. jún. 5. 16:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen;èn is ìgy vagyok vele,29èvesen elèg fura,h neki az is elèg,ha csak heti 1szer találkozunk.sokszor mondja h nagyon stresszes a munkája;megèrtem,de èn fordìtva akkor mèg jobban vágynèk arra,hogy valakihez hozzábùjjak.ès règebben nem ilyen volt.már arra is gondoltam;h megismert valakit.csak akkor nem èrtem,hogy mièrt mondja h szeret;ès nincs baj.mert a pasik akkor szakìtanak ès kèsz
2016. jún. 6. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!