Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érdemes tovább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes tovább randizni vele? 19L

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy elkezdtem randizni nemrég egy nagyon kedves sráccal, aki az elején annyira nem jött be, de kezdem megkedvelni.

A probléma az, hogy nem tudom, hogy teljesen elmúlnak az érzéseim egy másik fiú iránt.

A másik fiú a volt osztálytársam. Nagyon jó volt a kapcsolatunk, jól összerázodtunk. Már az elején megvolt a szikra köztünk. De lett egy barátnője. Így inkább egy ideig letettem róla. Most a nyáron szakítottak, és amikor páran mentünk egy tóhoz sütkérezni, elkezdet közeledni jobban felém. Nagyon jól elvoltunk, mind a ketten akartuk a közeledést, bár nem csókolóztunk egyszer sem. Az a helyzet, hogy vele én rontottam el, mert egy buliban voltam, abban a faluban, amelyikben ő is lakik, eljött hozzám, hogy beszélgessünk, de én kicsit sokat ittam, és nem tudtam tisztán gondolkozni. Ezért nem mentem vele, pedig láttam, hogy van valami, hogy nem érzi jól magát. Szörnyen éreztem magam utána, lassan elmúltak a skypeolásaink. Már csak facebookon beszéltünk. Azután megkezdődött az egyetem, különböző városokba mentünk, úgy látszott, hogy kezd rendeződni közöttünk a helyzet, de jól pofára estem, mikor megtudtam, hogy összejött a volt barátnőjével. Beszélni sem akarok vele, látni főleg nem. De mindig akkor keres fel, amikor már azon vagyok, hogy elfelejtsem, és a gondolataim, olyankor körülötte forognak.

A srác, akivel randizgatok írtó rendes, törődő (a volt osztálytársaim is az, vele bármiről tudtam/ tudok beszélni), és nagyon odavan értem. Félek, hogy megbántom, ha nem tudom kiverni az volt osztálytársamat a fejemből.

Bocsánat a hosszú szövegért, remélem tudtok segíteni a döntésem meghozásához.

2016. máj. 7. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Nem olvasom el a szöveget, csak a kérdésre válaszolok:

NEKED KELL ELDÖNTENED, nem nekünk, a te életed, a te döntésed, a te felelősséged! Nálad jobban úgysem tudja ezt megválaszolni senki! Gondolkozz el, hogy akarsz-e vele hosszabb kapcsolatot vagy sem!

A popikádat esetleg ne töröljük mi ki, vagy ki tudod egyedül is?

2016. máj. 7. 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Azt az osztálytársadat attól tartok, egy jó darabig még nem fogod tudni kiverni a fejedből, ahhoz túlságosan sok érzelem köt hozzá. Az viszont nem jött át nekem, hogy érzel e valamit a szóban forgó srác iránt vagy egyszerűen csak jól kijössz vele mint egy sima baráttal. Az írásodból inkább az utóbbira gyanakszok, akkor viszont felesleges ezt most folytatni.

Egyébként az 1. válaszolóval nem kell foglalkozni. Teljesen normálisan kiírtál egy kérdést, ami téged foglalkoztat, ő pedig tapló volt. Nyugtasson az, hogy ha nem egy névtelen oldalról volna szó, hanem láthatnád, hogy kiknek van itt akkora szája, akkor szimplán csak sírva fakadnál a röhogéstől.

2016. máj. 8. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!