Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fél éve megismertem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vas Dániel kérdése:

Fél éve megismertem egy lányt, már akkor tetszet, szép lassan kialakult egy szoros baráti viszony, de nem szeretnék ebben maradni. Mi lenne a jó döntés?

Figyelt kérdés
Nem merem bevallani.Először is félek h visszautasit...meg attól is h lekésem.
2016. máj. 3. 08:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Már régen lekésted. Az olyanok mint te mindig ugyanott kúrják el.

Nem egyből kezdeményeznek. Miért nem mentél hozzá oda amikor megtetszett? Minek vártál? Hogy majd a barátságotok átalakul egy cukika szerelemmé, mint a hülye-gagyi hollywoodi filmekben? Régen én is olyan voltam, mint te most, úgyhogy tudom miről beszélsz. Sürgősen hagyd abba ezt a fajta viselkedést, ha boldog szeretnél lenni a jövőben. Növessz tököt és mindig menj oda egyből egy neked tetsző lányhoz.

Felejtsd el ezt a csajt a fenébe. Elszúrtad. Legközelebb ne csinálj így soha! Ha megtetszik egy lány, menj oda hozzá egyből. Aztán vagy elküld vagy nem. Kész.

22/F

2016. máj. 3. 08:50
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

nyugodtan mondd el neki, én csaj vagyok, most tetszik nekem vki., az is ilyen hülye mulya, legszívesebben megráznám, hogy mondjon már vmit, b***, hónapok óta dumálgatunk nagy bizalmasan, érzem, h. nem vagyok közömbös neki, küld szerelmes dalokat, tiszta dedó.

figyelj, mi csajok a karakán, szenvedélyes és bátor pasikat csípjük, ezért állj a csaj elé, és mondjad, mondjad, mondjad!!!!!!

2016. máj. 3. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:

2:

De lehet te mondjuk tetszel egyszerre most 5 férfinak. Abból ha 4 odaállna eléd, hogy tetszel nekik, akkor nemet mondanál. De ha az az 1, aki te is neked, akkor meg igent.

2016. máj. 3. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
2. vagyok. oh, öregem, még hogy 5 pasinak egyszerre!!!! túl sok szappanoperát nézel. sajnos, szerintem még ennek az egynek sem. de a mulya pasikat akkor sem bírom, idegesítő.
2016. máj. 3. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!