Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40feletti férfiak! Meghalnátok egy nő miatt akit szerettek, de elhagy?
Mit éreztek? Köze van a kapuzárási pánikhoz? vagy csak érzelmileg ti is bizonytalanok vagytok?
Tudom volt már hasonlo kérdés, de nem birom feldolgozni. az illető elzárkozik a külvilágtol,befordul csak velem szeretne élni,de tisztában van h a párommal szeretnék maradni. Sajnos kórházba került, és nem akar élni,abban reménykedik ha éhezteti magát vége lesz az egész szenvedésnek. És szép lassan eléri a célját és meghal.
bocsi a sok kérdésért csak nem tudom feldolgozni h bennem kereste,találta meg a boldogságot, de nem segíthetek neki.Én is jól éreztem vele magam. Bár nem mondtam igazán konkrétan h legyen vége,ő azt mondta h én dobtad mindig,mert a találkozás elteltével kettéváltak utjaink.
Ő már csak velem akar/akart boldog lenni.De ha ez nem megy inkább meghal. A végéig probáltam vele foglalkozni,mostmár lehet jobb ha végleg megszakitok vele minden kapcsolatot, és hátha rendbe jön. Bár félek h meghal.De ezzel sem tudta elérni h vele legyek.
Persze tudom egy férfinak imponálo egy fiatalabb nővel,de azért éreztem h igazán szeretett. És jo volt neki is minden. Csak nem akartam h így érjen véget. Azt mondta megoldja a gondom (ha értitek mire gondolok..) halál
Jézusom, zsarol érzelmileg, rabságban akar tartani.
Most az tök mindegy megteszi-e vagy nem, akkor is kerüld el!!!
A tegnapi kérdésedhez is írtam már. A véleményem nem változott.
Kihasznál érzelmileg.
Most gondolj bele, hogy mit tehetnél. Gondold végig a dolgokat:
1. Kapcsolatba kezdesz vele, amit rohadtul nem akarsz. Feláldozod magadat. Te soha nem lehetsz boldog mellette, mert nem szereted, mivel ő egy aljas sunyi dög, ha ilyesmire kényszerítene.
2. Nem kezdesz kapcsolatba vele, de figyelsz rá, folyamatosan esz a fene (ez a jelenlegi állapotod). Ez szerinted hosszabb távon jót tesz neked érzelmileg? Nem! Belebetegszel, tőle fog függni az életed. Már függ is!
Neki jó lesz? Neki sem teljesen, mivel nem vagy vele, de törődsz vele, így tovább tud zsarolni.
Király egy élet vár, ha továbbra is ezt az utat választod.
3. Megszakítasz vele MINDEN kapcsolatot! Se telefon, se cset, se sms, ha postai levél vagy csomag jön, elégeted.
Basszus, 40 éves férfi, és úgy viselkedik, mint egy tizenéves gyerek. Nőjjön már fel végre! Nem lehet senkit sem olyasmire kényszeríteni, amit nem akar, így téged sem!
Éheztesse magát, ha ennyire gyökér! Ez csak figyelemfelhívás irányodba. Csak zsarolás.
Most látja, hogy elérhet valamit ezzel nálad.
Ha találkoztok, beszéltek, hogy viselkedsz vele? Gondolom kedves vagy, törődő.
Hiba! Határozott legyél! Nem kell bunkónak lenni, de azért hidegen, komoly hanghordozással írd le neki a helyzetet, mondd el neki, hogy ezzel tönkreteszi a te életedet is. Lelki roncs leszel tőle!
Ha valóban szeret, akkor elenged és nem zsarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!