Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés ota nem kellek a ferjemnek!? 8 honapja nem voltunk
eggyütt! Van valaki igy?
"Milyen funkciorol beszelsz?"
Jó, most előre leszögezném! Nem sértegetni akarlak vagy kekeckedni veled!
De te tudsz kommunikálni? Mármint nemcsak kérdezni, hanem értelmezni is? Nem lehet, hogy mondjuk a párod elmondta csak nem fogtad fel? Vagy elsiklottál felette?
2016. ápr. 27. 18:57
"Eloveszi az asszonyt"-ezt meg olvasni is remes. Nezd ha nem kerdezed meg tole hogy mi baja akkor az eletben nem derul ki
2016. ápr. 27. 18:57
23/41 A kérdező kommentje:
Miert lenne remes olvasni? Visszaterve nem beszelt rola abszolut ha beszelt volna akkor ertenem! Amugy teljesen artalmatlanul csak megkerdeztem hogy masnak is megromlott-e a sexualis elete szüles utan!
Nem természetes, ha megromlik egy párnak a szexuális élete szülés után.
Sajnos a pasiknak hiába magyarázzuk el, hogy az élet velejárója a szülés, menstruálás stb, vannak olyan lelkületűek akiknek ez valami sátántól való dolgot jelent.
Beszélj vele, mert így sosem fogjátok összegyűrni a lepedőt!
2016. ápr. 27. 19:13
25/41 A kérdező kommentje:
Meg fogom kerdezni aztan meglatjuk azert nem akarok szetmenni emiatt ; mert gyerekunk van de nekem hianyzik nem maga a sex hanem ö ; hogy eggyutt legyunk! Talan megvaltozik idovel ha nem akkor vâlâs!!
Nem lehurrogni kell, aki azt mondta; beszélj vele. Néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdejét. Ha nyolc hónap alatt nem oldódott meg magától; nem valószínű h varázsütésre meg fog. Ha te meg büszkeségi kérdést csinálsz belőle; hát lelked rajta. Sok párkapcsolat dinamikája, intimitása megváltozik egy szüléssel. Nem hepciáskodni kell, mert attól, hogy ez egy létező jelenség; a probléma nem oldódik meg. Igenis kommunikálni kell. Két ember között mindig az egyenes volt a legrövidebb út és az is marad.
2016. ápr. 27. 19:55
27/41 A kérdező kommentje:
Nem hurrogtam le senkit csak tapasztalatokat vartam masoknal van e igy!
Nem-e? Olvasd el újra a válaszaid.
2016. ápr. 27. 20:14
29/41 A kérdező kommentje:
Persze mert azt irjatok beszeljek vele; de a kerdesem nem az volt hogy mit tegyek hanem hogy van-e valaki igy!
Mert ha másnál nem lett volna még soha ilyen, akkor a tiéd nem lenne létező probléma? Mi változik attól, hogy másnál előfordult-e?
Nem értelek. Nettó jó szándékkal írt neked mki, te meg kikérted magadnak... ez azért eléggé visszatetsző.
2016. ápr. 27. 20:34
Kapcsolódó kérdések: