Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen célt találjak, ha ugy erzem, soha nem akarok mar senkit? Mert ezen kívül mindenem megvan.
Túl vagyok egy-két komoly kapcsolaton, vagyis túl voltam, amikor megérkezett az életembe a mindent elsöprő, nagy szerelem. Viszont ebből életem legnagyobb csalódása lett, a legnagyobb érzelemből a legmélyebb gödör, habár ő sose akart bántani, megis ez lett. Mar nem szeretem, kiüresedtem, elmúlt.
Nyugodt vagyok, megvagyok, de 30 múltam nemrég, es azota senkim sincs, évek óta. sokáig ugy voltam, találok majd mást, hiszen az ember nem egyedülletre született, de ez nem igy lett. Szep vagyok, kellemes, de a szívemet mar nem tudom ugy megnyitni, es nem tetszik azota sem senki.
Sajnalom, hogy az álmaim nem váltak valóra, de kell találnom valami célt, amiben boldog lehetek. Munkám, családom, barátaim vannak, az életem jo, de szerelem es gyerek nélkül azert kicsit üres. Régen folyamatosan kapcsolataim, pasijaim voltak, de mar 4 éve senki, egy csók sem es mar beletörődtem.
30/N
"az álmaim nem váltak valóra"
akkor itt az ideje valóra váltani őket.
Nem találtál még rá újból egy férfira, akiben bízhatnál. De úgy veszem ki, hogy nem is akarsz, mert a homokba dugod a fejed. Vagyis akarsz, csak épp tenni nem teszel érte hogy legyen valakid. Gyenge az akaratod, mert félsz. falat húztál magad köré.
Volt barátnőm, pontosan ilyen. Mondjuk neki van már egy gyereke.
Majd akkor fogsz igazán megrémülni ha egyedül öregszel meg. Akkor meg már késő lesz gondolkodni hogy nem egymagad akartad leélni az életedet, csak nem mertél lépni, bízni egy férfiben.
Ha vannak álmaid, van célod, tegyél érte és valósítsd meg. Nem rettegni és félni kell, nem a múltba tekinteni vissza. Az volt, elmúlt.
A csalódás az mindig benne van a pakliban. Most én is hatalmasat csalódtam a volt barátnőmben, de nem dugom homokba a fejem, hanem előre nézek és lépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!