Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Olyan mintha már rég ismerném....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan mintha már rég ismerném. Ez jó?

Figyelt kérdés
Ma volt a második randi,kéz a kézben sétáltunk majd megcsókolt,ez volt az első csók vele,de olyan érzésem volt mintha már csókolóztam volna vele.Mármint nem voltak "pillangók" a hasamban,olyan természetes volt.Természetesnek érzem hogyha megcsókol,megfogja a kezem vagy megölel.Mintha már rég együtt lennénk.
2016. ápr. 22. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én innen éreztem, hogy a férjem az igazi. :D Hogy olyan egyszerű és magától értetődő volt minden már a legelején és tudtam, hogy a helyemen vagyok mellette. Ez az érzés máig megvan.
2016. ápr. 26. 15:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, nagyon remélem, hogy jó, mert nekünk is így kezdődött párommal :)

Bár nálunk az első randi volt ilyen, aztán mindketten megszeppentünk a történtektől. Most ismét olyan, mint az első randin volt. Alig pár hónapja vagyunk együtt, de olyan érzés, mintha már évek óta egy pár lennénk. Apró kis gesztusok, szokások, mozdulatok... mintha mindig is meglettek volna.

Úgyhogy együtt érzek veled, és remélem a legjobbakat.

Sok boldogságot nektek! =)

2016. ápr. 26. 15:10
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen kedves 2. válaszoló a jókívánságot,én is ezt kívánom nektek :)

És köszönöm a válaszokat is.

2016. ápr. 29. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!