Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Helyesek a kételyeim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesek a kételyeim?

Figyelt kérdés

kibékültem a volt párommal már 2x elhagyot de végül mindig egymásra találunk

de most még is félek hogy itt hagy :/ hogy újra egyedül maradok már próbáltam hogy én hagyom ott de nem ment túlságosan szeretem

2016. ápr. 20. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 20. 23:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Szóval attól félsz főleg, hogy egyedül maradsz, ezért kötődsz hozzá ennyire, ezért érzed erősnek a szeretetet, vagy esetleg tényleg annyira erős. Szerintem neked fontosabb lenne arra koncentrálni, hogy ne függjél ennyire a párodtól, ne csak egy kényszerkötődés legyen iránta, ami azzal járna, hogy boldogtalan leszel, félni fogsz, leadsz az igényeidböl, megbocsájtasz olyan dolgokat amiket nem kéne. A megoldás az lenne, hogy első körbe célokat keresel az életedbe, legyen ez karrier, vagy egy hobbi, lehet több dolog is, erre ötleteket is adhatok ha kell. A másik, hogy próbálj csak ismerkedni esetleg lányokkal/fiukkal, tedd föl magadat egy társkeresőre, vagy menj el egy olyan helyre ahol ezt megteheted, persze nemtudom hogy fiu vagy lány vagy, ha fiu akkor nézzél sok videót ezzel kapcsolatba yutubon telivan csajozás cimszó alatt vagy vnanak pár napos tréningek, hidd el használnak, ha lány vagy akkormeg társkereső illetve szórakozóhelyek, csak hogy érezd hogy van lehetőség másra is és akkor nem fogsz függeni tőle ennyire, és ha boldogtalan vagy előbb utóbb képes leszel véget vetni ha kell.
2016. ápr. 20. 23:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Minden pasi életében van egy ilyen csaj, akinek elég ha füttyent.

Nyugodtan lehet mellette ismerkedni, keresheted az igazit, és ha épp két kapcsolat közt jó lenne egy egészségügyi dugás vagy egy cumi, akkor ráírsz, kicsit udvarolsz, és egy óra múlva már pörög a farkadon.

Nos, ennek a srácnak ez vagy te....

Kérdés, hogy ezzel megelégszel, vagy ennél többre vágysz, mert ebből a szerepből nem fogsz kitörni, az ő szemében sosem leszel más, mint egy fa.sztarisznya.

2016. ápr. 21. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!